מרכיבים:

2 כוסות שמן זית (500 מ"ל)

קליפת לימון שלם מגורדת דק

2 פלפל צ'ילי אדום

חצי כפית מלח

 

אופן ההכנה:

שמים בסיר קטן מחצית מכמות השמן ומחממים מעט על להבה בינונית (עד 180 מעלות בערך).

מסירים מהאש, מוסיפים את פלפלי הצ'ילי הקצוצים,

מכסים מיד במכסה ומניחים בצד להתקרר (20 דקות)

מוסיפים לסיר את שארית שמן הזית, את הלימון והמלח ומערבבים.

מעבירים לכלי אטום.

התערובת הריחנית תשאר במקרר עד חודש ימים!

 

רוצים לשתף אותנו במתכון שלכם ולקבל פרסום באתר? שלחו אותו ל- [email protected]