מבצעים
-
Jerusalem Experience
₪149המחיר המקורי היה: ₪149.₪134המחיר הנוכחי הוא: ₪134. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630המחיר המקורי היה: ₪630.₪549המחיר הנוכחי הוא: ₪549. -
חרוסת מדברית
₪19המחיר המקורי היה: ₪19.₪14המחיר הנוכחי הוא: ₪14. -
שלישיית תערובות תבלינים
₪66המחיר המקורי היה: ₪66.₪48המחיר הנוכחי הוא: ₪48. -
קפה שחור BLACK
₪24המחיר המקורי היה: ₪24.₪21המחיר הנוכחי הוא: ₪21. -
יין לבן Pola
₪60המחיר המקורי היה: ₪60.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
Cantina Experience
₪179המחיר המקורי היה: ₪179.₪155המחיר הנוכחי הוא: ₪155. -
Cantina27 ארגז
₪680המחיר המקורי היה: ₪680.₪599המחיר הנוכחי הוא: ₪599.

מתכון שהוכן בשיתוף עם נועה עינת - שפית קונדיטורית: מעבירה סדנאות אפייה 🍪מתכונאית🥨יוצרת תוכן🍕מעבירה סיורי אוכל 🍰יוצרת בית הספר הדיגיטלי לאפייה bake on סופגניות בייבי אשל – קטנות ממש כמו פיצוחים! לא תצליחו להפסיק לאכול אותם, הן רכות ומושלמות לטבילה בריבות והקונפיטורות הטבעיות שלנו! כל ביס רך ומפנק, והטעמים? פשוט לא מהעולם הזה! המתכון מספיק למלא מיניז בייבי אשל החומרים: • 1 חבילה קמח תופח (400 גרם) • 2 ביצים • 2 אשל • 80 גרם שמנת מתוקה • 100 גרם סוכר (חצי כוס) • חצי כפית מחית וניל שמן זית ברנע לטיגון אבקת סוכר קונפיטורות, ריבות וממרחים טבעיים של פתורה ריבת עגבניות שרי, קונפיטורת תפוחים ואגסים, קונפיטורת תפוזים עם קליפות תפוז, ריבת רימונים בדבש טהור ועוד שלל אפשרויות באתר פתורה אופן הכנה: 1.בקערה טורפים את החומרים עד למסה חלקה – המסה צריכה להיות קשה, אם קשה מדי אפשר להוסיף טיפה שמנת מתוקה. 2.מעבירים את הבלילה לשקית זילוף ללא צנטר. 3.בסיר גבוה מחממים שמן עד טמפ’ של 180 מעלות. 4.בעזרת מספריים מזלפים וחותכים עיגולים קטנים, ואז נותנים להם צבע ב-2 הצדדים על להזהבה ועד שהסופגניות צפות. 5.מוציאים לקערה עם נייר סופג. 6.מסדרים על צלחת הגשה ומפזרים אבקת סוכר. 7.מגישים לצד מלא ריבות שוות.בתיאבון
שתפו את התוכן