Night Harvest Ultra-Premium Olive Oil

שמן זית זוכה פרסים

Silver award

Joop 2021

Midnight Blend

שמן זית זוכה פרסים

Gold award

NYIOOC 2021

Midnight Coratina

שמן זית זוכה פרסים

Gold award

EVO IOOC Italy 2021

Midnight Coratina

Grand Prestige Gold

TERRA OLIVO 2021

Midnight Blend

Grand Prestige Gold

TERRA OLIVO 2021

Midnight Coratina

שמן זית עילי- מופק בתהליך לילי קפדני, על מנת למנוע חשיפת השמן לאור וחום. הזיתים נבחרים בקפידה, נמסקים עם שקיעת החמה בשיטת החליבה ומובלים מיד אל בית הבד, שם נעשה תהליך הכבישה בחושך ובטמפרטורה נמוכה במיוחד, כדי לשמור את הכלורופיל הירוק הקיים בפרי. כל זאת כדי להעלות את רמת הפוליפנולים ולקבל מיצוי ראשוני עדין של השמן האיכותי ביותר. שמן הזית שמתקבל ניחן בארומה פירותית ירוקה ועשירה במיוחד.

Midnight Ultra-Premium Olive Oil is produced with extreme care at night in order to avoid exposure to light. The olives are meticulously selected at an early stage of the season, harvested at sunset, and immediately transferred the oil press, where the extraction process is held in complete darkness at very low temperatures, producing a gentle extraction of the highest quality. This unique process results in an exceptional bright green colored olive oil with a fresh, fruity and robust taste.

21:00

מסיק בשעת לילה, לאחר שהזיתים התקררו מחום השמש. ריכוז הפרי במיכלים קטנים ומאווררים.

23:00

שינוע הפרי מהכרם הזיתים במהירות לבית הבד.

24:00

קליטה וכניסה למערך בית הבד. הזיתים עוברים שטיפה וניקוי יסודי. תהליך הכבישה מתחיל תוך הקפדה ובקרה על טמפרטורה נמוכה וחשיפה לאור.

01:00

שמן הזית הראשון יוצא בסיום הקו ואפשר כבר לבחון את הארומה הראשונית. שמן הזית נמזג מייד לשמירה במיכל נקי ואטום.

02:30

סיום הפקת מנת הזיתים שהגיעה והפכה לשמן זית לילי משובח.

* לאחר 24 שעות יסונן שמן הזית הלילי ו-48 שעות לאחר מכן ימזג לבקבוקים.

הם קוראים לו שמן חצות, midnight, וראשיתו במסיק לילי, כזה שנעשה בקטיף ידני, בתנועות חליבה. רק הזיתים הטובים ביותר הם שמגיעים לבית הבד תוך שעה שם השמן נעצר תחת אורות נמוכים. הכל על מנת לשמר את הכלורופיל הירוק שנמצא בזית.
כמה עשב מביא איתו הלילי הזה שהופק מזיתי קורטינה, לאף, לעיניים ולפה. סולו זית שהוא כמו תזמורת שלמה לשמח פרוסת עגבניה, צמאון של לחם או בשר דג נא.
גם באיטליה או ספרד אפשר למצוא שמנים המופקים בתהליך הזה שנשמע כמו התחלה של בדיחה על פולנים.. יש ממנו כמה מאות בודדים והוא לא פחות ממסעיר. ככה שאם במקרה תתקלו בעיניי תנשמת ירוקות, שלחו יד למדף.

– הילה אלפרט

Midnight
Varieties

טעמיו העזים של ה-MIDNIGHT מייצרים סערה רב-חושית מתפרצת כבר בטעימה ראשונה.
מומלץ להשמש בו בעיקר לתיבול ומספיקה כמות מועטה כדי להותיר את טביעת החותם הייחודית שלו על המנה.
MIDNIGHT CORATINA מחמיא מאוד לדגים נאים וסלט ירקות טרי.
MIDNIGHT BLEND מקפיץ את הטעמים במנות דוגמת טרטר, דגים ובשר.
כל מנה, קינוח או אפילו משקה חריף, הופכים תחת שרביטו לחווייה קולינארית חד פעמית.

varities

BLEND

שמן זית עם עוצמה נמוכה, בעל פירותיות ירוקה ובשלה יחד. באף: ארומה עדינה של תפוח ירוק, עגבניה אדומה. בפה: מרקם חמאתי, עם טעמים של שקד ירוק ואגוזים.

A mild extra virgin olive oil, with both green and ripe fruitiness. It carries a delicate aroma of green apples and red tomatoes, with a buttery texture of green almonds and walnuts.

CORATINA

שמן זית עם עוצמה בינונית, בעל פירותיות ירוקה.
באף: ארומה של עלים ירוקים, דשא קצוץ, מלון ירוק, הדרים, פרחי יסמין בפה: טעמים של פרי ירוק וטרי, מרירות בינונית נוכחת וחריפות נעימה וארוכה.

A mild extra virgin olive oil, with both green and ripe fruitiness. It carries a delicate aroma of green apples and red tomatoes, with a buttery texture of green almonds and walnuts.