טוויסט פראי ואחר לקלאסיקה מסורתית ומוכרת: פסטו זעתר (אזוב מצוי). נסו וראו שממרח זה ייהפך לדייר קבע במזווה שלכם. מתכון נפלא ואדמתי של נורה, המתמחה במטבח מקומי ומדריכה סיורים קולינריים.

מתכון יצירתי שהוציאה תחת ידיה  נורה, המתמחה במטבח מקומי ומדריכה סיורים קולינריים.

מצרכים:

1 כוס צנוברים/שקדים או גם וגם

2 כוסות עלי זעתר ללא הגבעול

¾ כוס שמן זית קורנייקי או פיקואל של פתורה

מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

טוחנים הכל במעבד מזון למרקם של ממרח לא אחיד.

ניתן לשמור בצנצנת מעוקרת במקרר עד שבועיים.