מבצעים
-
שלישיית תערובות תבלינים
₪66המחיר המקורי היה: ₪66.₪48המחיר הנוכחי הוא: ₪48. -
Cantina Experience
₪179המחיר המקורי היה: ₪179.₪155המחיר הנוכחי הוא: ₪155. -
Desert Delight
₪99המחיר המקורי היה: ₪99.₪88המחיר הנוכחי הוא: ₪88. -
Jerusalem Experience
₪149המחיר המקורי היה: ₪149.₪134המחיר הנוכחי הוא: ₪134. -
יין ירושלים גוורצטרמינר
₪59המחיר המקורי היה: ₪59.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
סט אביזרים ליין
₪49המחיר המקורי היה: ₪49.₪42המחיר הנוכחי הוא: ₪42. -
שמן זית פיקואל 500 מ"ל
₪52המחיר המקורי היה: ₪52.₪45המחיר הנוכחי הוא: ₪45. -
A Spark Of Hope
₪329המחיר המקורי היה: ₪329.₪295המחיר הנוכחי הוא: ₪295.

אם בעבר היה לפרג מונופול בעולמן של אזני ההמן, היום כבר אפשר למצוא אותן בשלל מילויים וגרסאות.
מלוחות, מתוקות, עשויות מסוגים שונים של בצק, פורצות דרך או קלאסיות- אזני המן הן עולם ומלואו.
כמה קטנות, ככה גדולות- שהרי הן אלה שהופכות את פורים לחג טעים במיוחד.
לרגל החג בחרנו עבורכם מתכון של אלה בוימל גורן (קונדיטורית ובעלים של “אלה פטיסרי”), המתבסס על חומר הגלם האהוב עלינו: שמן זית.
את אזני ההמן המלוחות שאלה מכינה מדי פורים, היא יוצרת מבצק פוקצ’ה, או כפי שהיא מגדירה אותו “בצק מעולה לעבודה עם אזני המן. הוא פשוט וקל להכנה, עשוי מחומרים זמינים והטעם משגע”.
כשאזני ההמן של אלה יוצאות מהבילות וריחניות מן התנור היא מוסיפה להן משיחה אחרונה של שמן זית טרי.
הנוזליות השומנית של הפיקואל עוטפת את הבצק הקראנצ’י ברכות נעימה והופכת את אזני המן הללו לממכרות במיוחד.
מצרכים (למלית):
זר תרד תורכי או תרד רגיל קצוצים דק
2 בצל סגול קצוץ דק
100 גרם פטה
50 גרם פרמזן
4 כפות שמן זית פיקואל
4 כפות מיץ לימון טרי
מצרכים (לבצק הפוקצ’ה):
1/2 כפית שמרים יבשים
1 כפית סוכר
1/3 כוס מים
1 כוס קמח
1/3 כפית מלח
2 כפות שמן זית כתית מעולה פיקואל
אופן ההכנה:
מכניסים למיקסר עם מלוש את כל חומרי בצק הפוקצ’ה
מעבדים כ-10 דק’. מתפיחים כשעה.
מכינים מהבצק כדור, מניחים על משטח מקומח, משמנים ומתפיחים כ-2 דק’.
מערבבים את התרד הבצל
מוסיפים 4 כפות שמן זית פיקואל, 4 כפות מיץ לימון טרי ומערבבים היטב
מוסיפים 100 גרם פטה ו50 גרם פרמזן מגורר. מערבבים למלית אחידה.
מרדדים את כדורי בצק הפוקצ’ה על גבי סולת מעורבבת בקמח.
קורצים בכוס עיגולים רחבים ומניחים בכל עיגול מתערובת המלית.
יוצרים צורת אוזן המן.
מברישים בשמן זית פיקואל ובוזקים מעל מעט מלח גס.
אופים בתנור שחומם מראש ל 230 מעלות כ 10 דק’ עד להשחמה.
יוצקים מיד עם היציאה מהתנור שמן זית כתית מעולה פיקואל