מבצעים
-
שלישיית תבליני פלאו
₪48המחיר המקורי היה: ₪48.₪39המחיר הנוכחי הוא: ₪39. -
Shapira Mix
₪69המחיר המקורי היה: ₪69.₪64המחיר הנוכחי הוא: ₪64. -
Cantina Experience
₪179המחיר המקורי היה: ₪179.₪155המחיר הנוכחי הוא: ₪155. -
Spring Treasures
₪149המחיר המקורי היה: ₪149.₪134המחיר הנוכחי הוא: ₪134. -
חרוסת מדברית
₪19המחיר המקורי היה: ₪19.₪14המחיר הנוכחי הוא: ₪14. -
Pale Ale
₪69המחיר המקורי היה: ₪69.₪64המחיר הנוכחי הוא: ₪64. -
Cranberries Gin
₪35המחיר המקורי היה: ₪35.₪32המחיר הנוכחי הוא: ₪32. -
IPA Beer
₪69המחיר המקורי היה: ₪69.₪64המחיר הנוכחי הוא: ₪64.

מרכיבים:
230 מ”ל שמן זית כתית מעולה
170 גרם אבקת סוכר
130 גרם סוכר דמררה
1 תרמיל וניל
קליפה מלימון שלם
2 ביצים בינוניות
2 כפות חלב
330 גרם קמח, מנופה
קורט מלח
1 כפית סודה לשתייה
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה שמן זית, שני סוגי הסוכר וקליפת לימון.
מרוקנים את תוכן מקל הווניל ומוסיפים ביצים וחלב.
מערבבים היטב ומוסיפים את הקמח המנופה, מלח וסודה לשתייה.
מכסים היטב ומכניסים למקרר ל-24 שעות.
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מכינים מהבצק כדורים קטנים, משטחים קלות ואופים 8-10 דקות עד להשחמה קלה.
מניחים להצטנן לפני ההגשה.
שתפו את התוכן