מבצעים
-
All In Wine
₪205₪189 -
Cantina 27 Rose' Case
₪135₪109 -
קנקן נירוסטה לשמן זית
₪129₪119 -
סדרת ממרחים וריבות
₪108₪95 -
דבש פרחי שיזף
₪25₪21 -
יין לבן Pola
₪60₪48 -
9 תבליני פליאו
₪128₪109 -
שלישיית תבליני פלאו
₪48₪35
מרכיבים:
230 מ”ל שמן זית כתית מעולה
170 גרם אבקת סוכר
130 גרם סוכר דמררה
1 תרמיל וניל
קליפה מלימון שלם
2 ביצים בינוניות
2 כפות חלב
330 גרם קמח, מנופה
קורט מלח
1 כפית סודה לשתייה
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה שמן זית, שני סוגי הסוכר וקליפת לימון.
מרוקנים את תוכן מקל הווניל ומוסיפים ביצים וחלב.
מערבבים היטב ומוסיפים את הקמח המנופה, מלח וסודה לשתייה.
מכסים היטב ומכניסים למקרר ל-24 שעות.
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מכינים מהבצק כדורים קטנים, משטחים קלות ואופים 8-10 דקות עד להשחמה קלה.
מניחים להצטנן לפני ההגשה.
שתפו את התוכן