מבצעים
-
יין ירושלים גוורצטרמינר
₪59המחיר המקורי היה: ₪59.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
שישיית זני שמן זית
₪312המחיר המקורי היה: ₪312.₪279המחיר הנוכחי הוא: ₪279. -
Cantina27 ארגז
₪680המחיר המקורי היה: ₪680.₪599המחיר הנוכחי הוא: ₪599. -
קונפיטורת תפוחים ואגסים
₪25המחיר המקורי היה: ₪25.₪20המחיר הנוכחי הוא: ₪20. -
סט אביזרים ליין
₪49המחיר המקורי היה: ₪49.₪42המחיר הנוכחי הוא: ₪42. -
שלישיית דבש
₪195המחיר המקורי היה: ₪195.₪174המחיר הנוכחי הוא: ₪174. -
All In Wine
₪199המחיר המקורי היה: ₪199.₪189המחיר הנוכחי הוא: ₪189. -
טחינה גולמית טבעית
₪30המחיר המקורי היה: ₪30.₪27המחיר הנוכחי הוא: ₪27.

טלייאטלי ברוטב עגבניות מיובשות- מתכון ל-4 סועדים
מרכיבים:
500 גר’ טלייאטלי
2 כפות שמן זית איכותי
1 בצל קצוץ
1/2 כוס ( 80 גר’) עגבניות מיובשות
2 שיני שום
425 גר’ עגבניות משומרות קצוצות
1/3 כוס עלי בזיליקום קצוץ
1 כוס זיתים שחורים מגולענים ופרוסים
גבינת פרמזן מגוררת להגשה
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן פחות שתי דקות במי מלח רותחים , מסננים ומחזירים לסייר.
2. בינתיים , מחממים שמן במחבת גדולה ומוסיפים את הבצל ומשחימים כ 3 דקות. מוסיפים את העגבניות המיובשות והשום המעוך ומטגנים כדקה נוספת.
3. מוסיפים למחבת את העגבניות הקצוצות, זיתים, בזיליקום ומטבלים במלח ופלפל שחור טרי. מביאים לרתיחה,ומנמיכים את האש ומבשלים כ 10 דקות.
4. מוסיפים את הרוטב לפסטה החמה,ומערבבים בעדינות.מגישים מיד וזורים מעל פרמזן.
המתכון באדיבות השפית איריס לוי
“שמן זית איכותי מכבישה קרה עשוי בדרך כלל מהכבישה הראשונה של הזיתים,מעט לפני הבשלתם הסופית. בכבישה זו לא מחממים את הזית ולא משתמשים בכימיקלים. אין בו כמעט חומציות – פחות מ 1% . כשאני מבשלת אני מקפידה על חומרי גלם איכותיים מאזור שפלת יהודה . אני משתמשת בשמן זית איכותי מכבישה קרה למנות שלי.”
רוצים לשתף אותנו במתכון שלכם ולקבל פרסום באתר? שלחו אותו ל- [email protected]
שתפו את התוכן