מבצעים
-
רביעיית ממרחים
₪99המחיר המקורי היה: ₪99.₪94המחיר הנוכחי הוא: ₪94. -
שמן זית פיקואל 2 ליטר
₪149המחיר המקורי היה: ₪149.₪139המחיר הנוכחי הוא: ₪139. -
קפה שחור BLACK
₪24המחיר המקורי היה: ₪24.₪21המחיר הנוכחי הוא: ₪21. -
Give & Receive
₪109המחיר המקורי היה: ₪109.₪99המחיר הנוכחי הוא: ₪99. -
יין ירושלים גוורצטרמינר
₪59המחיר המקורי היה: ₪59.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
שמן זית פישולין 5 ליטר
₪329המחיר המקורי היה: ₪329.₪309המחיר הנוכחי הוא: ₪309. -
שלישיית תבליני פלאו
₪48המחיר המקורי היה: ₪48.₪39המחיר הנוכחי הוא: ₪39. -
יין לבן Pola
₪60המחיר המקורי היה: ₪60.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49.

טלייאטלי ברוטב עגבניות מיובשות- מתכון ל-4 סועדים
מרכיבים:
500 גר’ טלייאטלי
2 כפות שמן זית איכותי
1 בצל קצוץ
1/2 כוס ( 80 גר’) עגבניות מיובשות
2 שיני שום
425 גר’ עגבניות משומרות קצוצות
1/3 כוס עלי בזיליקום קצוץ
1 כוס זיתים שחורים מגולענים ופרוסים
גבינת פרמזן מגוררת להגשה
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן פחות שתי דקות במי מלח רותחים , מסננים ומחזירים לסייר.
2. בינתיים , מחממים שמן במחבת גדולה ומוסיפים את הבצל ומשחימים כ 3 דקות. מוסיפים את העגבניות המיובשות והשום המעוך ומטגנים כדקה נוספת.
3. מוסיפים למחבת את העגבניות הקצוצות, זיתים, בזיליקום ומטבלים במלח ופלפל שחור טרי. מביאים לרתיחה,ומנמיכים את האש ומבשלים כ 10 דקות.
4. מוסיפים את הרוטב לפסטה החמה,ומערבבים בעדינות.מגישים מיד וזורים מעל פרמזן.
המתכון באדיבות השפית איריס לוי
“שמן זית איכותי מכבישה קרה עשוי בדרך כלל מהכבישה הראשונה של הזיתים,מעט לפני הבשלתם הסופית. בכבישה זו לא מחממים את הזית ולא משתמשים בכימיקלים. אין בו כמעט חומציות – פחות מ 1% . כשאני מבשלת אני מקפידה על חומרי גלם איכותיים מאזור שפלת יהודה . אני משתמשת בשמן זית איכותי מכבישה קרה למנות שלי.”
רוצים לשתף אותנו במתכון שלכם ולקבל פרסום באתר? שלחו אותו ל- [email protected]
שתפו את התוכן