כנפי עוף בדבש, אחד מהנשנושים היותר טעימים ומדליקים, מתאים לכל המשפחה. פשוט להניח במרכז השולחן והם כבר יחטפו לבד…

מרכיבים:

1 ק"ג כנפי עוף
1/2 ק"ג דבש טהור מפרחי אקליפטוס
1/3 כוס רוטב סויה
1 כף ג'ינג'ר
1/2 כף מלח
שומשום

אופן ההכנה:

מבשלים את הכנפיים במים על הגז עד אשר הם מתנקים לגמרי מהנוצות.

מערבבים דבש, סויה, ג'ינג'ר מלח עם הכנפיים בתוך קערה.

מפרידים ומניחים בצורה מסודרת את הכנפיים בתבנית אפייה, מפזרים את השומשום על הכנפיים.

מכניסים לתנור בטמפרטורה של 220 מעלות.

הכנפיים מוכנות כאשר הצבע הופך להיות זהוב חזק.

 

רוצים לשתף אותנו במתכון שלכם ולקבל פרסום באתר? שלחו אותו ל- info@ptora.co.il