מבצעים
-
זיתים מזן קלמטה
₪39Original price was: ₪39.₪35Current price is: ₪35. -
Spices Exprience
₪125Original price was: ₪125.₪109Current price is: ₪109. -
שמן זית בלנד 2 ליטר
₪149Original price was: ₪149.₪139Current price is: ₪139. -
זיתי פישולין גדולים
₪39Original price was: ₪39.₪35Current price is: ₪35. -
סבון מ-70% שמן זית
₪25Original price was: ₪25.₪22Current price is: ₪22. -
שמן זית פיקואל 500 מ"ל
₪52Original price was: ₪52.₪45Current price is: ₪45. -
סדרת ממרחים וריבות
₪108Original price was: ₪108.₪94Current price is: ₪94. -
רביעיית ממרחים
₪99Original price was: ₪99.₪94Current price is: ₪94.
מי לא אוהב זיתים? המתכון המיוחד של פתורה לזיתים ירוקים חריפים כמו שאנחנו עושים מדי שנה בעונת המסיק.
המצרכים:
2 ק”ג זיתים ירוקים מיד לאחר המסיק
2 ליטר מים
200 גרם מלח
3 לימונים פרוסים עם הקליפה
6-8 שיני שום
1 כף גרגרי פלפל שחור שלמים
** מומלץ אפשר להוסיף לכל צנצנת גבעול אזוב ועלה דפנה
אופן ההכנה:
דופקים את הזיתים או חורצים אותם לאורכם.
שמים בכלי גדול ומכסים במים ומחליפים את המים כל יום במשך עשרה ימים.
מניחים את הזיתים בצנצנות זכוכית אטומות כשביניהם מכיסים את פרוסות הלימון, את השום והפלפל.
מוסיפים את המים ואת המלח (ממיסים את המלח במים לפני ההוספה) ומכסים.
הזיתים הכבושים מוכנים לאכילה לאחר כחודש.
המלצה:
להוסיף על המים שכבה דקה של שמן בכדי למנוע פטריות ועובש הנוצרים ממגע הזיתים הכבושים עם האוויר.
רוצים לשתף אותנו במתכון שלכם ולקבל פרסום באתר? שלחו אותו ל- [email protected]