מבצעים
-
Pure Delight
₪109המחיר המקורי היה: ₪109.₪99המחיר הנוכחי הוא: ₪99. -
Cantina27 ארגז
₪680המחיר המקורי היה: ₪680.₪599המחיר הנוכחי הוא: ₪599. -
A Spark Of Hope
₪329המחיר המקורי היה: ₪329.₪295המחיר הנוכחי הוא: ₪295. -
סט אביזרים ליין
₪49המחיר המקורי היה: ₪49.₪42המחיר הנוכחי הוא: ₪42. -
קפה שחור BLACK
₪24המחיר המקורי היה: ₪24.₪21המחיר הנוכחי הוא: ₪21. -
שלישיית תבליני פלאו
₪48המחיר המקורי היה: ₪48.₪39המחיר הנוכחי הוא: ₪39. -
Cantina 27 White
₪105המחיר המקורי היה: ₪105.₪95המחיר הנוכחי הוא: ₪95. -
רביעיית ממרחים
₪99המחיר המקורי היה: ₪99.₪94המחיר הנוכחי הוא: ₪94.

חנוכה הגיע ואין דבר טעים יותר מלביבות. על מנת ליצור מנה בריאה ואיכותית, אנו בפתורה ממליצים לטגן את הלביבות בשמן זית כתית מעולה בלבד. שמן זית כתית מעולה הינו בעל ערכים תזונתיים גבוהים ואיכותיים מאשר כל שמן אחר וכך תאכלו לביבות, תשמרו על הבריאות ותקבלו טעם טבעי יותר (דיאטה ים תיכונית תעשו אחרי חנוכה).
אנחנו שמחים להגיש לכם מתכון מיוחד של האחת והיחידה- השפית אביבית פריאל אביחי, שאחראית על אחד המטבחים הטובים בישראל- מסעדת אוזריה.
שימו לב! חשוב לבחור שמן זית עדין ולא חריף או מריר מדי, אחרת אתם בבעיה. חפשו זנים קטיפתיים כמו שמן זית כתית מעולה מזן פיקואל..
החומרים:
להגשה:
עוד קצת שמן זית
4 כפות יוגורט עשיר וטוב
2 אבוקדו בשל
סומאק
בצל סגול פרוס
קצת על אביבית פריאל אביחי-
במשך עשור כיהנה פריאל אביחי כשפית של מסעדת טפאו, וב־2012 פתחה את מסעדת האוזריה בשכונת פלורנטין המגישה מטבח ים תיכוני מקומי. ב-2016 הצטרף לאוזריה אחיה הלילי, בר הנקסט דור.