מבצעים
-
Cantina Experience
₪179המחיר המקורי היה: ₪179.₪155המחיר הנוכחי הוא: ₪155. -
שמן זית פיקואל 500 מ"ל
₪52המחיר המקורי היה: ₪52.₪45המחיר הנוכחי הוא: ₪45. -
All In Wine
₪199המחיר המקורי היה: ₪199.₪189המחיר הנוכחי הוא: ₪189. -
Cantina 27 Double
₪269המחיר המקורי היה: ₪269.₪239המחיר הנוכחי הוא: ₪239. -
Give & Receive
₪109המחיר המקורי היה: ₪109.₪99המחיר הנוכחי הוא: ₪99. -
חרוסת מדברית
₪19המחיר המקורי היה: ₪19.₪14המחיר הנוכחי הוא: ₪14. -
טחינה גולמית טבעית
₪30המחיר המקורי היה: ₪30.₪27המחיר הנוכחי הוא: ₪27. -
קרש חיתוך מעץ
₪69המחיר המקורי היה: ₪69.₪59המחיר הנוכחי הוא: ₪59.

מתכון – סלקים ממשק כישורית קבורים באש, חומץ שזיפים, שמן זית פתורה ודיבס ענבים
השפים אורי צור ועמית אמיר מ“טרטוריה מקומית” במושב שומרה בגליל המערבי משתפים במנה צבעונית, יפהפייה ומושלמת לעונה. שילוב של חומרי גלם מקומיים ואיכותיים יעניק לכם מנה מנצחת.
אם אתם חובבי מדורות אם בישול שטח אז המנה הזו היא בשבילכם:
מדליקים מדורה ומחכים שהעץ יהפוך לגחלים לוחשות.
בינתיים שוטפים סלקים אורגניים במספר צבעים ומניחים על נייר אפייה המונח על יריעת נייר אלומיניום.
מפזרים על הסלקים מלח, מספר גבעולי טימין וזילוף נאה של שמן זית כתית מעולה.
אוטמים את הסלקים תחילה בנייר האפייה ולאחר מכן עם נייר האלומיניום ליצירת “מעטפה שטוחה”.
בעזרת את חפירה קוברים את מעטפת הסלקים בתוך הגחלים למשך כשעה וחצי .
כשהסלקים מוכנים וסכין דקה ננעצת בקלות בבשר השורש, מקלפים וחותכים אותם למדליונים.
על צלחת שטוחה מניחים את הסלקים הצלויים.
מתבלים במלח אטלנטי ותערובת פלפלונים ממכתש ועלי ועלי טימין קצוצים.
מזלפים חומץ ביתי (שזיפים) או מיץ לימון ושמן זית כתית מעולה.
מוסיפים דבש ענבים או כל דבש גולמי טהור שאתם אוהבים.
טיפ: מומלץ לשלב את המנה לצד כוס יין לבן מענבי שרדונה
בתאבון!