מבצעים
-
פישולין ממסיק מוקדם
₪69המחיר המקורי היה: ₪69.₪62המחיר הנוכחי הוא: ₪62. -
יין לבן Pola
₪60המחיר המקורי היה: ₪60.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
שישיית זני שמן זית
₪312המחיר המקורי היה: ₪312.₪279המחיר הנוכחי הוא: ₪279. -
קפה שחור קולומביה
₪24המחיר המקורי היה: ₪24.₪20המחיר הנוכחי הוא: ₪20. -
שמן זית ברנע 5 ליטר
₪329המחיר המקורי היה: ₪329.₪309המחיר הנוכחי הוא: ₪309. -
יין ירושלים גוורצטרמינר
₪59המחיר המקורי היה: ₪59.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
Grand Prestige Collection
₪80המחיר המקורי היה: ₪80.₪69המחיר הנוכחי הוא: ₪69. -
סדרת ממרחים וריבות
₪108המחיר המקורי היה: ₪108.₪94המחיר הנוכחי הוא: ₪94.

בריאות מעל הכל, אך לא תמיד יש לנו זמן כדי להכין לעצמנו אוכל טעים ובריא. בדיוק לשם כך יצרנו את המתכון הזה- בריא, טעים ומהיר מאוד להכנה עם הרכיבים שתמיד יש בבית.
המרכיבים:
3בטטות
3 תפוחי אדמה
2 סלק
שמן זית כתית מעולה
מלח גס
.
אופן ההכנה:
קולפים את הבטטות, תפוחי האדמה והסלק, בעזרת סכין פורסים לפרוסות דקות דקות.
שמים את פרוסות הירקות בתבנית עם נייר אפייה, מזליפים שמן זית ומפזרים מעל מלח גס, ומכניסים לתנור בחום גבוה של 220 מעלות.
מערבבים מידי פעם עד שהירקות קריספים, אפשר להוסיף עוד מלח לפי הטעם.
מגישים חם כנשנוש ליד הבירה או כתוספת למנה עיקרית.
שתפו את התוכן