מבצעים
-
דבש פרחי שיזף
₪25₪21 -
קנקן נירוסטה לשמן זית
₪129₪119 -
זיתים שחורים במלח
₪35₪31 -
סט אביזרים ליין
₪49₪42 -
יין ירושלים JJ אדום
₪55₪45 -
דבש פרחי קיץ ואקליפטוס
₪35₪29 -
Our Land
₪265₪239 -
Cantina 27 Rose' Case
₪135₪109
בריאות מעל הכל, אך לא תמיד יש לנו זמן כדי להכין לעצמנו אוכל טעים ובריא. בדיוק לשם כך יצרנו את המתכון הזה- בריא, טעים ומהיר מאוד להכנה עם הרכיבים שתמיד יש בבית.
המרכיבים:
3בטטות
3 תפוחי אדמה
2 סלק
שמן זית כתית מעולה
מלח גס
.
אופן ההכנה:
קולפים את הבטטות, תפוחי האדמה והסלק, בעזרת סכין פורסים לפרוסות דקות דקות.
שמים את פרוסות הירקות בתבנית עם נייר אפייה, מזליפים שמן זית ומפזרים מעל מלח גס, ומכניסים לתנור בחום גבוה של 220 מעלות.
מערבבים מידי פעם עד שהירקות קריספים, אפשר להוסיף עוד מלח לפי הטעם.
מגישים חם כנשנוש ליד הבירה או כתוספת למנה עיקרית.
שתפו את התוכן