מבצעים
-
Cantina27 ארגז
₪680המחיר המקורי היה: ₪680.₪599המחיר הנוכחי הוא: ₪599. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630המחיר המקורי היה: ₪630.₪549המחיר הנוכחי הוא: ₪549. -
שמן זית בלנד 2 ליטר
₪149המחיר המקורי היה: ₪149.₪139המחיר הנוכחי הוא: ₪139. -
שמן זית פישולין 5 ליטר
₪329המחיר המקורי היה: ₪329.₪309המחיר הנוכחי הוא: ₪309. -
יין לבן Pola
₪60המחיר המקורי היה: ₪60.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
Cantina Experience
₪179המחיר המקורי היה: ₪179.₪155המחיר הנוכחי הוא: ₪155. -
קפה שחור BLACK
₪24המחיר המקורי היה: ₪24.₪21המחיר הנוכחי הוא: ₪21. -
Cantina 27 Double
₪269המחיר המקורי היה: ₪269.₪239המחיר הנוכחי הוא: ₪239.

מרכיבים:
3 פלפל ירוק
3 פלפל אדום
3 פלפל צהוב
3 שיני שום
2 כפות מיץ לימון (או חומץ בלסמי)
1 כף שמן זית כתית מעולה
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
חוצים את הפלפלים ומניחים אותם על תבנית עם נייר אפייה בחום בינוני ל- 45 דקות כשהם עם צידם הפנימי מופנה מטה. לאחר סיום הקלייה מצננים ומקלפים, וחותכים את הפלפלים לרצועות דקות.
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב- שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל, ושופכים מעל הפלפלים.
שתפו את התוכן