מבצעים
-
יין ירושלים גוורצטרמינר
₪59המחיר המקורי היה: ₪59.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
Cantina 27 Double
₪269המחיר המקורי היה: ₪269.₪239המחיר הנוכחי הוא: ₪239. -
פישולין ממסיק מוקדם
₪69המחיר המקורי היה: ₪69.₪62המחיר הנוכחי הוא: ₪62. -
שלישיית תבליני פלאו
₪48המחיר המקורי היה: ₪48.₪39המחיר הנוכחי הוא: ₪39. -
סבון מ-70% שמן זית
₪25המחיר המקורי היה: ₪25.₪22המחיר הנוכחי הוא: ₪22. -
שמן זית פיקואל 500 מ"ל
₪52המחיר המקורי היה: ₪52.₪45המחיר הנוכחי הוא: ₪45. -
Cantina Sensation
₪409המחיר המקורי היה: ₪409.₪369המחיר הנוכחי הוא: ₪369. -
Royal Sensation
₪570המחיר המקורי היה: ₪570.₪519המחיר הנוכחי הוא: ₪519.

מרכיבים:
3 פלפל ירוק
3 פלפל אדום
3 פלפל צהוב
3 שיני שום
2 כפות מיץ לימון (או חומץ בלסמי)
1 כף שמן זית כתית מעולה
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
חוצים את הפלפלים ומניחים אותם על תבנית עם נייר אפייה בחום בינוני ל- 45 דקות כשהם עם צידם הפנימי מופנה מטה. לאחר סיום הקלייה מצננים ומקלפים, וחותכים את הפלפלים לרצועות דקות.
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב- שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל, ושופכים מעל הפלפלים.
שתפו את התוכן