מבצעים
-
סבון מ-70% שמן זית
₪25המחיר המקורי היה: ₪25.₪22המחיר הנוכחי הוא: ₪22. -
יין ירושלים גוורצטרמינר
₪59המחיר המקורי היה: ₪59.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
שלישיית תבליני פלאו
₪48המחיר המקורי היה: ₪48.₪39המחיר הנוכחי הוא: ₪39. -
Cantina27 ארגז
₪680המחיר המקורי היה: ₪680.₪599המחיר הנוכחי הוא: ₪599. -
יין לבן Pola
₪60המחיר המקורי היה: ₪60.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
Cantina Sensation
₪409המחיר המקורי היה: ₪409.₪369המחיר הנוכחי הוא: ₪369. -
קונפיטורת תפוחים ואגסים
₪25המחיר המקורי היה: ₪25.₪20המחיר הנוכחי הוא: ₪20. -
Wild Life Expirience
₪249המחיר המקורי היה: ₪249.₪219המחיר הנוכחי הוא: ₪219.

מתכון ראש השנה – קובנה דבש, שמן זית ושום קונפי
מתכון מופלא וחגיגי לכבוד שולחן ראש השנה המפואר, אותו יצרה אלונה אייזנברג, אופה מקומית ויוצרת אירועים קולינריים.
מצרכים לקובנה בקוטר 26:
½ ק”ג קמח
½ כף שמרים יבשים
½ כף מלח הימלאיה
2 כפות דבש גולמי טהור מפרחי הדרים
1.5 כוסות מים
שמן זית פיקואל להברשה
לשום קונפי (אפשר גם להחליף בצנצנת קונפי מוכן של פתורה):
שיני שום קלופות מ-2 ראשי שום
כוס שמן זית פיקואל (אם אתם אוהבים טעם נטרלי יותר אפשר להחליף בזן ברנע)
אופן הכנה:
+ מכינים בצק: בקערת ערבוב שמים קמח, שמרים ומלח ומערבבים.
+ מוסיפים דבש ומים ולשים 3-4 דקות לקבלת בצק חלק. מברישים בשמן זית ומכסים במגבת לחה להתפחה של שעה וחצי.
+ בינתיים מכינים שום קונפי: בקלחת קטנה שמים שיני שום, מכסים בשמן זית ומבשלים על הלהבה הקטנה ביותר בבעבוע עדין מאוד 30-40 דקות עד ששיני השום רכות מאוד. מצננים.
+ מעצבים ואופים: מחממים תנור ל-175 במצב טורבו. מרפדית תבנית עגולה בנייר אפייה.
+ מעבירים את הבצק למשטח מקומח ובעזרת קלף או סכין מחלקים אותו ל-12 חלקים שווים.
+ מכדררים כל חלק לכדור, מכסים במגבת ומשהים למנוחה של 15 דקות.
+ משמנים מעט את משטח העבודה ופותחים כל כדור לעיגול, מניחים במרכזו 1-2 שיני שום ומזלפים מעט מהשמן של הקונפי. סוגרים את צידי הבצק כלפי המרכז בסגירת מעטפה ומגלגלים (ראו בסרטון באינסטגרם). מניחים בתבנית.
+ מתפיחים 15-20 דקות להכפלת הנפח.
+ אופים 20-30 דקות עד להזהבה עמוקה ובסיום האפייה מברישים במעט השמן של הקונפי.
בתאבון