מבצעים
-
Israel Besties
₪120Original price was: ₪120.₪94Current price is: ₪94. -
Napoleon & Castel
₪265Original price was: ₪265.₪255Current price is: ₪255. -
דבש פרחי קיץ ואקליפטוס
₪35Original price was: ₪35.₪29Current price is: ₪29. -
Cantina 27 Rose' Case
₪135Original price was: ₪135.₪109Current price is: ₪109. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630Original price was: ₪630.₪549Current price is: ₪549. -
זיתים שחורים במלח
₪25Original price was: ₪25.₪18Current price is: ₪18. -
סט פותחן יין חשמלי
₪69Original price was: ₪69.₪59Current price is: ₪59. -
Three Olives
₪139Original price was: ₪139.₪119Current price is: ₪119.
חגיגות שמן הזית מסדרת ראשון המסיק התחילו עם ארוחת שוק טוסקנית משגעת על טהרת ראשון המסיק
אז קבלו את המתכון הראשון מארוחת ראשון המסיק של דן לב ויוגב ירוס:
קרפצ’יו ארטישוק
מצרכים:
6 יחידות ארטישוק
2 לימונים
מלח אטלנטי
50 גרם גבינת פקורינו
כמה עלי זעתר טרי
הכנה:
מקלפים את העלים של הארטישוק, מוציאים את השערות הפנימיות ומשאירים רק את הלב, משרים מיד במים ולימון.
לפני ההגשה, פורסים בעזרת מנדולינה או סכין את הארטישוקים לפרוסות דקות, מסדרים על צלחת, מזלפים מעט לימון ומפזרים מלח.
מגרדים את הגבינה מעל, מפזרים עלי זעתר ומזלפים בנדיבות שמן זית ראשון המסיק.
מגישים מיד
שתפו את התוכן