המשלוח חינם בקנייה מעל ₪350

ארוחת שוק טוסקנית ראשון המסיק

חגיגות שמן הזית מסדרת ראשון המסיק התחילו עם ארוחת שוק טוסקנית משגעת על טהרת ראשון המסיק

אז קבלו את המתכון הראשון מארוחת ראשון המסיק של דן לב ויוגב ירוס: 

קרפצ’יו ארטישוק

מצרכים:

6 יחידות ארטישוק

2 לימונים

מלח אטלנטי

 50 גרם גבינת פקורינו

כמה עלי זעתר טרי

שמן זית קורטינה ראשון המסיק

 

הכנה:

מקלפים את העלים של הארטישוק, מוציאים את השערות הפנימיות ומשאירים רק את הלב, משרים מיד במים ולימון.

לפני ההגשה, פורסים בעזרת מנדולינה או סכין את הארטישוקים לפרוסות דקות, מסדרים על צלחת, מזלפים מעט לימון ומפזרים מלח.

מגרדים את הגבינה מעל, מפזרים עלי זעתר ומזלפים בנדיבות שמן זית ראשון המסיק.

מגישים מיד

שתפו את התוכן
0
    0
    עגלת הקניות
    העגלה ריקהחזרה לחנות
        דילוג לתוכן