מבצעים
-
דבש פרחי קיץ ואקליפטוס
₪35Original price was: ₪35.₪29Current price is: ₪29. -
שלישיית תערובות תבלינים
₪66Original price was: ₪66.₪48Current price is: ₪48. -
שלישיית תבליני פלאו
₪48Original price was: ₪48.₪39Current price is: ₪39. -
פולי קפה ערביקה
₪45Original price was: ₪45.₪42Current price is: ₪42. -
ראשון המסיק ברנע
₪54Original price was: ₪54.₪49Current price is: ₪49. -
Cantina Deluxe
₪320Original price was: ₪320.₪299Current price is: ₪299. -
Grand Prestige Collection
₪80Original price was: ₪80.₪69Current price is: ₪69. -
שמן זית בלנד 2 ליטר
₪149Original price was: ₪149.₪139Current price is: ₪139.
חגיגות שמן הזית מסדרת ראשון המסיק התחילו עם ארוחת שוק טוסקנית משגעת על טהרת ראשון המסיק
אז קבלו את המתכון הראשון מארוחת ראשון המסיק של דן לב ויוגב ירוס:
קרפצ’יו ארטישוק
מצרכים:
6 יחידות ארטישוק
2 לימונים
מלח אטלנטי
50 גרם גבינת פקורינו
כמה עלי זעתר טרי
הכנה:
מקלפים את העלים של הארטישוק, מוציאים את השערות הפנימיות ומשאירים רק את הלב, משרים מיד במים ולימון.
לפני ההגשה, פורסים בעזרת מנדולינה או סכין את הארטישוקים לפרוסות דקות, מסדרים על צלחת, מזלפים מעט לימון ומפזרים מלח.
מגרדים את הגבינה מעל, מפזרים עלי זעתר ומזלפים בנדיבות שמן זית ראשון המסיק.
מגישים מיד
שתפו את התוכן