מבצעים
-
סט אביזרים ליין
₪49Original price was: ₪49.₪42Current price is: ₪42. -
Midnight Collection
₪525Original price was: ₪525.₪450Current price is: ₪450. -
דבש פרחי קיץ ואקליפטוס
₪35Original price was: ₪35.₪29Current price is: ₪29. -
Cantina Deluxe
₪320Original price was: ₪320.₪299Current price is: ₪299. -
Black Olives & Honey
₪99Original price was: ₪99.₪85Current price is: ₪85. -
שלישיית תערובות תבלינים
₪66Original price was: ₪66.₪48Current price is: ₪48. -
מארז 4 בקבוקים סיידר mix
₪75Original price was: ₪75.₪72Current price is: ₪72. -
Cantina Sensation
₪409Original price was: ₪409.₪369Current price is: ₪369.
ראשית התהליך של הפקת היין היינו בשתילת הגפנים. אנחנו מטפחים את הכרמים שלנו בצורה המיטבית כדי לזכות לבצור ענבי יין משובחים בזמן המתאים ביותר. לאחר מכן, מובלים הענבים ליקב ומתחיל תהליך ייצור היין. נפריד את תהליך ייצור היינות האדומים מהלבנים.
כל זן נבצר במועד ההבשלה האופטימאלי.
אחרי המעיכה, היינות עוברים השרייה בקור למשך 48 שעות למיצוי צבע.
לאחר הכנסת השמרים, היינות מקבלים ערבובים ידניים 4 פעמים ביממה.
לאחר התסיסות היינות נסחטים במסחטת ממברנה, כדי שלא לגרוס את הגרעינים.
לאחר התסיסה נעשה הבלנד בין 3 הזנים.
היין עובר תסיסה מאלולקטית במיכל ועובר כ-3 שפיות להצללתו טרם הכנסה לחבית.
היין שוהה בחביות עץ אלון למשך כשנה עד שנה וחצי.
עם ההוצאה מהחבית היין מקבל סינון גס בלבד טרם הביקבוק.
ייצור יין לבן, סדרת חתונה לבנה:
כל זן נבצר במועד ההבשלה האופטימאלי.
לאחר הבציר, הענבים מקוררים טרם מעיכתם.
לאחר המעיכה, הענבים נסחטים מיד.
המיץ עובר למיכל שיקוע, להצלילו טרם תסיסה.
התסיסה נעשית בטמפרטורה קרה, לשמירת הארומות.
התסיסה נעשית במכלי נירוסטה בסביבה מבוקרת טמפרטורה.
בסיום התסיסה היין מקבל כמה שפיות להצללתו.
היין “נח” למשך כמה חודשים במיכל טרם הביקבוק.
לקראת הביקבוק היין מיוצב לחום על ידי תוספת בנטוניט ומיוצב לקור על ידי קירור עז.
לאחר הייצובים היין מסונן לרמה סטרילית ומבוקבק.
אנחנו מזמינים אתכם להגיע ולבקר ביקב פתורה במהלך תקופת הבציר ולהגיע לטעום יין ישראלי אמיתי בכל ימות השנה.
שתפו את התוכן