מבצעים
-
טחינה גולמית טבעית
₪30המחיר המקורי היה: ₪30.₪27המחיר הנוכחי הוא: ₪27. -
סט אביזרים ליין
₪49המחיר המקורי היה: ₪49.₪42המחיר הנוכחי הוא: ₪42. -
Desert Delight
₪99המחיר המקורי היה: ₪99.₪88המחיר הנוכחי הוא: ₪88. -
יין ירושלים גוורצטרמינר
₪59המחיר המקורי היה: ₪59.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630המחיר המקורי היה: ₪630.₪549המחיר הנוכחי הוא: ₪549. -
Wild Life Expirience
₪249המחיר המקורי היה: ₪249.₪219המחיר הנוכחי הוא: ₪219. -
קפה שחור BLACK
₪24המחיר המקורי היה: ₪24.₪21המחיר הנוכחי הוא: ₪21. -
שמן זית בלנד 2 ליטר
₪149המחיר המקורי היה: ₪149.₪139המחיר הנוכחי הוא: ₪139.

חנוכה הגיע ואין דבר טעים יותר מלביבות. על מנת ליצור מנה בריאה ואיכותית, אנו בפתורה ממליצים לטגן את הלביבות בשמן זית כתית מעולה בלבד. שמן זית כתית מעולה הינו בעל ערכים תזונתיים גבוהים ואיכותיים מאשר כל שמן אחר וכך תאכלו לביבות, תשמרו על הבריאות ותקבלו טעם טבעי יותר (דיאטה ים תיכונית תעשו אחרי חנוכה).
אנחנו שמחים להגיש לכם מתכון מיוחד של האחת והיחידה- השפית אביבית פריאל אביחי, שאחראית על אחד המטבחים הטובים בישראל- מסעדת אוזריה.
שימו לב! חשוב לבחור שמן זית עדין ולא חריף או מריר מדי, אחרת אתם בבעיה. חפשו זנים קטיפתיים כמו שמן זית כתית מעולה מזן פיקואל..
החומרים:
להגשה:
עוד קצת שמן זית
4 כפות יוגורט עשיר וטוב
2 אבוקדו בשל
סומאק
בצל סגול פרוס
קצת על אביבית פריאל אביחי-
במשך עשור כיהנה פריאל אביחי כשפית של מסעדת טפאו, וב־2012 פתחה את מסעדת האוזריה בשכונת פלורנטין המגישה מטבח ים תיכוני מקומי. ב-2016 הצטרף לאוזריה אחיה הלילי, בר הנקסט דור.