מבצעים
-
קונפיטורת תפוחים ואגסים
₪25המחיר המקורי היה: ₪25.₪20המחיר הנוכחי הוא: ₪20. -
A Spark Of Hope
₪329המחיר המקורי היה: ₪329.₪295המחיר הנוכחי הוא: ₪295. -
סבון מ-70% שמן זית
₪25המחיר המקורי היה: ₪25.₪22המחיר הנוכחי הוא: ₪22. -
Grand Prestige Collection
₪80המחיר המקורי היה: ₪80.₪69המחיר הנוכחי הוא: ₪69. -
Cantina 27 Rose
₪105המחיר המקורי היה: ₪105.₪95המחיר הנוכחי הוא: ₪95. -
Jerusalem Experience
₪149המחיר המקורי היה: ₪149.₪134המחיר הנוכחי הוא: ₪134. -
שלישיית תערובות תבלינים
₪66המחיר המקורי היה: ₪66.₪48המחיר הנוכחי הוא: ₪48. -
רביעיית ממרחים
₪99המחיר המקורי היה: ₪99.₪94המחיר הנוכחי הוא: ₪94.

מתכון – סלקים ממשק כישורית קבורים באש, חומץ שזיפים, שמן זית פתורה ודיבס ענבים
השפים אורי צור ועמית אמיר מ“טרטוריה מקומית” במושב שומרה בגליל המערבי משתפים במנה צבעונית, יפהפייה ומושלמת לעונה. שילוב של חומרי גלם מקומיים ואיכותיים יעניק לכם מנה מנצחת.
אם אתם חובבי מדורות אם בישול שטח אז המנה הזו היא בשבילכם:
מדליקים מדורה ומחכים שהעץ יהפוך לגחלים לוחשות.
בינתיים שוטפים סלקים אורגניים במספר צבעים ומניחים על נייר אפייה המונח על יריעת נייר אלומיניום.
מפזרים על הסלקים מלח, מספר גבעולי טימין וזילוף נאה של שמן זית כתית מעולה.
אוטמים את הסלקים תחילה בנייר האפייה ולאחר מכן עם נייר האלומיניום ליצירת “מעטפה שטוחה”.
בעזרת את חפירה קוברים את מעטפת הסלקים בתוך הגחלים למשך כשעה וחצי .
כשהסלקים מוכנים וסכין דקה ננעצת בקלות בבשר השורש, מקלפים וחותכים אותם למדליונים.
על צלחת שטוחה מניחים את הסלקים הצלויים.
מתבלים במלח אטלנטי ותערובת פלפלונים ממכתש ועלי ועלי טימין קצוצים.
מזלפים חומץ ביתי (שזיפים) או מיץ לימון ושמן זית כתית מעולה.
מוסיפים דבש ענבים או כל דבש גולמי טהור שאתם אוהבים.
טיפ: מומלץ לשלב את המנה לצד כוס יין לבן מענבי שרדונה
בתאבון!