מבצעים
-
חמישיית זיתים שחורים
₪75Original price was: ₪75.₪55Current price is: ₪55. -
שלישיית דבש
₪195Original price was: ₪195.₪169Current price is: ₪169. -
שמן זית קורנייקי 2 ליטר
₪149Original price was: ₪149.₪139Current price is: ₪139. -
שלישיית תערובות תבלינים
₪66Original price was: ₪66.₪48Current price is: ₪48. -
All In Wine
₪199Original price was: ₪199.₪189Current price is: ₪189. -
סבון מ-70% שמן זית
₪25Original price was: ₪25.₪22Current price is: ₪22. -
שלישיית חליטות טבעיות
₪48Original price was: ₪48.₪42Current price is: ₪42. -
ראשון המסיק פישולין
₪54Original price was: ₪54.₪44Current price is: ₪44.

גבינת בושה צלויה, דבש פתורה, שמן זית מידנייט
דמיינו גבינת בושה חמימה, המותכת בעדינות בתנור, הופכת רכה וקרמית ומעליה טפטוף של דבש מתוק ופרחוני. מעל הכל זילוף של שמן זית המעניק שכבה נוספת של טעם ויוצר קינוח מופלא.
מתכון יפהפה בעל טעמים שונים ומרגשים אותו יצרה נורה בעלת ידי הקסם, המתמחה במטבח מקומי ומדריכה סיורים קולינריים.
פורסים גליל גבינת בושה לפרוסות בעובי של כ-2 ס”מ
מזלפים מעט שמן זית פישולין וצולים בתנור על 200 מעלות עד שהגבינה מתחילה להיות מותכת.
מוציאים מהתנור ומעבירים לצלחת הגשה. מזלפים מיד דבש פרחי בר, שמן זית מסדרת Ultra Premium Olive Oil – Midnight ומפזרים עלי טימין או צתרה. ניתן להוסיף מעל גם פרי עונתי כמו תאנים (או תאנים מקורמלות), פירות קטלב (עכשיו העונה), פטל או תות עץ.
שתפו את התוכן