מבצעים
-
שמן זית בלנד 5 ליטר
₪329המחיר המקורי היה: ₪329.₪309המחיר הנוכחי הוא: ₪309. -
Royal Sensation
₪570המחיר המקורי היה: ₪570.₪519המחיר הנוכחי הוא: ₪519. -
שלישיית תערובות תבלינים
₪66המחיר המקורי היה: ₪66.₪48המחיר הנוכחי הוא: ₪48. -
טחינה גולמית טבעית
₪30המחיר המקורי היה: ₪30.₪27המחיר הנוכחי הוא: ₪27. -
A Spark Of Hope
₪329המחיר המקורי היה: ₪329.₪295המחיר הנוכחי הוא: ₪295. -
Cantina 27 White
₪105המחיר המקורי היה: ₪105.₪95המחיר הנוכחי הוא: ₪95. -
יין לבן Pola
₪60המחיר המקורי היה: ₪60.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
All In Wine
₪199המחיר המקורי היה: ₪199.₪189המחיר הנוכחי הוא: ₪189.

גבינת בושה צלויה, דבש פתורה, שמן זית מידנייט
דמיינו גבינת בושה חמימה, המותכת בעדינות בתנור, הופכת רכה וקרמית ומעליה טפטוף של דבש מתוק ופרחוני. מעל הכל זילוף של שמן זית המעניק שכבה נוספת של טעם ויוצר קינוח מופלא.
מתכון יפהפה בעל טעמים שונים ומרגשים אותו יצרה נורה בעלת ידי הקסם, המתמחה במטבח מקומי ומדריכה סיורים קולינריים.
פורסים גליל גבינת בושה לפרוסות בעובי של כ-2 ס”מ
מזלפים מעט שמן זית פישולין וצולים בתנור על 200 מעלות עד שהגבינה מתחילה להיות מותכת.
מוציאים מהתנור ומעבירים לצלחת הגשה. מזלפים מיד דבש פרחי בר, שמן זית מסדרת Ultra Premium Olive Oil – Midnight ומפזרים עלי טימין או צתרה. ניתן להוסיף מעל גם פרי עונתי כמו תאנים (או תאנים מקורמלות), פירות קטלב (עכשיו העונה), פטל או תות עץ.
שתפו את התוכן