מבצעים
-
שלישיית תערובות תבלינים
₪66המחיר המקורי היה: ₪66.₪48המחיר הנוכחי הוא: ₪48. -
Cantina Sensation
₪409המחיר המקורי היה: ₪409.₪369המחיר הנוכחי הוא: ₪369. -
יין ירושלים גוורצטרמינר
₪59המחיר המקורי היה: ₪59.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
Jerusalem Experience
₪149המחיר המקורי היה: ₪149.₪134המחיר הנוכחי הוא: ₪134. -
All In Wine
₪199המחיר המקורי היה: ₪199.₪189המחיר הנוכחי הוא: ₪189. -
Cantina 27 Double
₪269המחיר המקורי היה: ₪269.₪239המחיר הנוכחי הוא: ₪239. -
Royal Sensation
₪570המחיר המקורי היה: ₪570.₪519המחיר הנוכחי הוא: ₪519. -
פישולין ממסיק מוקדם
₪69המחיר המקורי היה: ₪69.₪62המחיר הנוכחי הוא: ₪62.

מי לא אוהב זיתים? המתכון המיוחד של פתורה לזיתים ירוקים חריפים כמו שאנחנו עושים מדי שנה בעונת המסיק.
המצרכים:
2 ק”ג זיתים ירוקים מיד לאחר המסיק
2 ליטר מים
200 גרם מלח
3 לימונים פרוסים עם הקליפה
6-8 שיני שום
1 כף גרגרי פלפל שחור שלמים
** מומלץ אפשר להוסיף לכל צנצנת גבעול אזוב ועלה דפנה
אופן ההכנה:
דופקים את הזיתים או חורצים אותם לאורכם.
שמים בכלי גדול ומכסים במים ומחליפים את המים כל יום במשך עשרה ימים.
מניחים את הזיתים בצנצנות זכוכית אטומות כשביניהם מכיסים את פרוסות הלימון, את השום והפלפל.
מוסיפים את המים ואת המלח (ממיסים את המלח במים לפני ההוספה) ומכסים.
הזיתים הכבושים מוכנים לאכילה לאחר כחודש.
המלצה:
להוסיף על המים שכבה דקה של שמן בכדי למנוע פטריות ועובש הנוצרים ממגע הזיתים הכבושים עם האוויר.
רוצים לשתף אותנו במתכון שלכם ולקבל פרסום באתר? שלחו אותו ל- [email protected]