מבצעים
-
Grand Prestige Collection
₪80המחיר המקורי היה: ₪80.₪69המחיר הנוכחי הוא: ₪69. -
סט אביזרים ליין
₪49המחיר המקורי היה: ₪49.₪42המחיר הנוכחי הוא: ₪42. -
Wild Life Expirience
₪249המחיר המקורי היה: ₪249.₪219המחיר הנוכחי הוא: ₪219. -
קפה שחור קולומביה
₪24המחיר המקורי היה: ₪24.₪20המחיר הנוכחי הוא: ₪20. -
שלישיית תבליני פלאו
₪48המחיר המקורי היה: ₪48.₪39המחיר הנוכחי הוא: ₪39. -
Grand Prestige Collection
₪80המחיר המקורי היה: ₪80.₪69המחיר הנוכחי הוא: ₪69. -
חרוסת מדברית
₪19המחיר המקורי היה: ₪19.₪14המחיר הנוכחי הוא: ₪14. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630המחיר המקורי היה: ₪630.₪549המחיר הנוכחי הוא: ₪549.

מרכיבים:
12 רבעי ארטישוק כבושים רצוי מאיכות גבוהה מיובאים מאיטליה
3 שיני שום כתושות
2 כפות פטרוזיליה
מיץ מחצי לימון
3 כוסות שמן קנולה
250 גרם לבנה איכותית
שמן זית
אופן הכנה:
1. מסננים את הארטישוקים מנוזל השימור ומייבשים היטב
2. בסיר מניחים את שמן הקנולה ומחממים על להבה גבוהה, כאשר השמן מוכן לטיגון ( בודקים על ידי הכנסת קצה של אחד הארטישוקים ורואים אם נוצרות בועות רוחשות של שמן רותח) מכניסים את רבעי הארטישוק ומטגנים 4 דקות בערך עד שהארטישוקים זהובים ועליהם החיצוניים מתקפלים ונהיים פריכים מעט. מערבבים את הארטישוקים בזהירות בזמן הטיגון.
3. מוציאים את הארטישוקים בעזרת כף מחוררת ומניחים על נייר סופג, מעבירים מהר את הארטישוקים לקערה ומוסיפים את הפטרוזיליה, השום ומיץ הלימון. מערבבים היטב ומתבלים במעט מלח.
4. את הלבנה משטחים על צלחת הגשה נאה, מקשטים בשמן זית כתית מעולה ומסדרים את הארטישוקים על גביה. מגישים מיד.
המתכון באדיבות שף אסף דוקטור, מסעדת “האחים”