מבצעים
-
יין ירושלים גוורצטרמינר
₪59המחיר המקורי היה: ₪59.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
Cantina Sensation
₪409המחיר המקורי היה: ₪409.₪369המחיר הנוכחי הוא: ₪369. -
חרוסת מדברית
₪19המחיר המקורי היה: ₪19.₪14המחיר הנוכחי הוא: ₪14. -
Jerusalem Experience
₪149המחיר המקורי היה: ₪149.₪134המחיר הנוכחי הוא: ₪134. -
Cantina 27 Double
₪269המחיר המקורי היה: ₪269.₪239המחיר הנוכחי הוא: ₪239. -
Grand Prestige Collection
₪80המחיר המקורי היה: ₪80.₪69המחיר הנוכחי הוא: ₪69. -
Grand Prestige Collection
₪80המחיר המקורי היה: ₪80.₪69המחיר הנוכחי הוא: ₪69. -
קונפיטורת תפוחים ואגסים
₪25המחיר המקורי היה: ₪25.₪20המחיר הנוכחי הוא: ₪20.

שמן זית הוא אחד המרכיבים הבסיסיים ביותר בתזונה שלנו, והוא פשוט נפלא. אז עכשיו נעשה ניסיון קטן – ניקח את שמן הזית הנפלא, ונהפוך אותו לנפלא עוד יותר… מאמינים?
מרכיבים:
שמן זית פתורה
בזיליקום
מרווה
פטרוזיליה
שום
אופן ההכנה:
יש כמה דרכים לשדרג את שמן הזית שלכם: בצנצנת שמים שמן זית וחצי צרור בזיליקום או מרווה ונותנים לו לעמוד במשך שבוע. לאחר מכן משתמשים לתיבול סלט או חביתה וכדומה.
אופציה נוספת – שמן זית ירוק: לוקחים את הפטרוזיליה, שום, בזיליקום ושמן זית כתית מעולה וטוחנים את הכול במעבד מזון, מעבירים לבקבוק ומשתמשים בו כרגיל ואפילו לקישוט של צלחות או מרקים.
מוגש לכם באדיבות אתר שוק האיכרים.
רוצים לשתף אותנו במתכון שלכם ולקבל פרסום באתר? שלחו אותו ל- [email protected]
שתפו את התוכן