מבצעים
-
Jerusalem Experience
₪149המחיר המקורי היה: ₪149.₪134המחיר הנוכחי הוא: ₪134. -
קפה שחור קולומביה
₪24המחיר המקורי היה: ₪24.₪20המחיר הנוכחי הוא: ₪20. -
שלישיית תערובות תבלינים
₪66המחיר המקורי היה: ₪66.₪48המחיר הנוכחי הוא: ₪48. -
טחינה גולמית טבעית
₪30המחיר המקורי היה: ₪30.₪27המחיר הנוכחי הוא: ₪27. -
חרוסת מדברית
₪19המחיר המקורי היה: ₪19.₪14המחיר הנוכחי הוא: ₪14. -
Grand Prestige Collection
₪80המחיר המקורי היה: ₪80.₪69המחיר הנוכחי הוא: ₪69. -
Pure Delight
₪109המחיר המקורי היה: ₪109.₪99המחיר הנוכחי הוא: ₪99. -
שלישיית תבליני פלאו
₪48המחיר המקורי היה: ₪48.₪39המחיר הנוכחי הוא: ₪39.

מתכון ייחודי של סוכריות טבעיות עשויות מדבש איכותי על מקל. המתכון דורש השקעה וזמן אך התוצאה המושלמת מאפשרת לילדים (וגם למבוגרים) ליהנות מממתק טבעי ואיכותי.
כלי עבודה:
תבנית פוליקרבונאט לסוכריות על מקל משומנת היטב
מקלות לסוכריות או משטח סיליקון משומן היטב
מקלות קינמון דקים וארוכים או שיפודי עץ עבים
מדחום סוכר
משקל
כד זכוכית חסין חום/פינג’ן
צלופן שקוף
חומרים:
250 גרם סוכר (1 כוס+3 כפות)
100 גרם מים רותחים (1/3 כוס + 2 כפות)
75 גרם דבש טהור (3 כפות)
ניתן להוסיף אחד מהבאים לקבלת טעם של דבש מתובל:
10 עלי רוזמרין
2 גבעולי טימין טריים
1 מקל קנמון
1/2 מקל וניל
2 חוטי זעפרן
הוראות הכנה:
לערבב בסיר את הדבש, המים הרותחים והסוכר.
לחמם את הסירופ על אש קטנה, תוך ערבוב עד טמפרטורה של 155 c, עד לקבלת צבע זהוב.
לצקת לכד מזיגה ולערבב עד שה”קצף” והבועות יורדים.
לסדר את המקלות בתבנית או על משטח הסיליקון.
למזוג לתבנית סוכריות או לצקת עיגולים קטנים/גדולים על משטח הסיליקון.
לצנן היטב ולארוז מיד לאחר הצינון בדפי צלופן.
ניתן לשמור בקירור, בקופסא סגורה 4 שבועות.
המתכון פרי יצירתה של אמנית המתוקים, אלזי רפופורט