מבצעים
-
Grand Prestige Collection
₪80המחיר המקורי היה: ₪80.₪69המחיר הנוכחי הוא: ₪69. -
Cantina 27 Rose
₪105המחיר המקורי היה: ₪105.₪95המחיר הנוכחי הוא: ₪95. -
שמן זית בלנד 2 ליטר
₪149המחיר המקורי היה: ₪149.₪139המחיר הנוכחי הוא: ₪139. -
קפה שחור BLACK
₪24המחיר המקורי היה: ₪24.₪21המחיר הנוכחי הוא: ₪21. -
All In Wine
₪199המחיר המקורי היה: ₪199.₪189המחיר הנוכחי הוא: ₪189. -
Desert Delight
₪99המחיר המקורי היה: ₪99.₪88המחיר הנוכחי הוא: ₪88. -
Jerusalem Experience
₪149המחיר המקורי היה: ₪149.₪134המחיר הנוכחי הוא: ₪134. -
Cantina 27 White
₪105המחיר המקורי היה: ₪105.₪95המחיר הנוכחי הוא: ₪95.

דן לב, אחד מצלמי האוכל המובילים בישראל, בשלן ומארח, מכבד את אתר פתורה במתכון קייצי משובח, קליל וטעים של המרכיבים המקומיים. המתכון הינו פרי שיתוף הפעולה הפורה בין מוצרי פתורה לדן, שמלבד היותו צלם של עולם הקולינריה הישראלית, גם מארח בסטודיו שלו לארוחות אינטימיות.
מרכיבים לסלט:
קופסא של חסה רומית
חסה סלנובה אחת
חצי חבילת נבטי חמניה
חופן אגוזי לוז קלויים וכתושים גס
חופן ענבים אדומים חצויים לחצי
גבינה כחולה או כל גבינה אחרת לפי הטעם
מרכיבים לרוטב ויניגרט:
שליש כוס שמן זית כתית מעולה של פתורה
כף דבש טהור מפרחי הדרים של פתורה
מיץ מלימון אחד
כף חומץ בלסמי
מלח
אופן ההכנה:
לפני חיתוך היקרות הטריים, יש הכין את רוטב הויניגרט. פשוט מערבבים היטב את המרכיבים.
לאחר מכן מכניסים את כל מרכיבי הסלט לקערה גדולה, נותנים עוד ערבוב יסודי של הרוטב ושופכי מעל.
ישר לשולחן ובתיאבון !
רוצים שדן לב יבשל לכם ארוחה בסטודיו שלו?
האהבה לאוכל ולאירוח היא הלב של סטודיו 202. אתם מוזמנים לאתר הבית.