מבצעים
-
יין לבן Pola
₪60המחיר המקורי היה: ₪60.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
שמן זית בלנד 2 ליטר
₪149המחיר המקורי היה: ₪149.₪139המחיר הנוכחי הוא: ₪139. -
חרוסת מדברית
₪19המחיר המקורי היה: ₪19.₪14המחיר הנוכחי הוא: ₪14. -
שלישיית תערובות תבלינים
₪66המחיר המקורי היה: ₪66.₪48המחיר הנוכחי הוא: ₪48. -
Desert Delight
₪99המחיר המקורי היה: ₪99.₪88המחיר הנוכחי הוא: ₪88. -
טחינה גולמית טבעית
₪30המחיר המקורי היה: ₪30.₪27המחיר הנוכחי הוא: ₪27. -
שלישיית תבליני פלאו
₪48המחיר המקורי היה: ₪48.₪39המחיר הנוכחי הוא: ₪39. -
Southern Vibes
₪72המחיר המקורי היה: ₪72.₪63המחיר הנוכחי הוא: ₪63.

צ’יפס פריך וקריספי כולנו אוהבים, אבל בדרך כלל זה לא המאכל הכי בריא בלשון המעטה. אז קבלו את ההצעה שלנו לצ’יפס שונה- צ’יפס חצילים בתנור עם שמן זית כתית מעולה וארומטי שישדרג את הטעם ויהפוך את החציל לקריספי. בעזרת שמן זית כתית מעולה ועשיר בנוגדי חמצון, הצ’יפס שלכם יהיה בריא יותר.
מרכיבים לאירוח של 4 סועדים:
- 2 חצילים גדולים
- 200 מ”ל שמן זית כתית מעולה מזן קורטינה
- מלח גס
- 100 גר’ גבינת פרמז’ן
אופן ההכנה:
- חותכים את החצילים לרוחב לפרוסות דקות ככל הניתן.
- מניחים פרוסת חציל ראשונה ובעזרת מזלף מטפטפים שמן זית על פני החציל ומשני צידיו.
- מהפרוסה השנייה ואילך, מטפטפים שמן זית רק על הצד העליון ומניחים על פני הפרוסה הראשונה, כך בעצם הפרוסות סופגות שמן זית זו מזו. מעמידים את הפרוסות בצורת מגדל ולכמה דקות עד ששמן הזית ייספג בצורה טובה.
- לאחר מכן, מניחים את הפרוסות על גבי רדיד אלומיניום בתוך תבנית התנור, חשוב שלפחות חצי מפני פרוסת החציל תהיה חשופה כדי לספוג את החום בצורה ישירה.
- מפזרים מלח גס בצורה שווה מעל התבנית.
- לאחר מכן מגרדים את גבינת הפרמז’ן מעל התבנית (כל אחד יכול לבחור את כמות הגבינה לפי טעמו).
- מכניסים לתנור שחומם כמה דקות בטמפ’ של 240 מעלות.
- ניתן לבחור את מידת העשייה, אך מומלץ לבדוק לאחר 10 דקות את מרקם הפרוסות.
- מוציאים מהתנור כאשר הפרוסות הופכות לקריספיות וצבען שחום אך לא שרוף.
בתיאבון !
שתפו את התוכן