מבצעים
-
שלישיית תבליני פלאו
₪48המחיר המקורי היה: ₪48.₪39המחיר הנוכחי הוא: ₪39. -
שמן זית פיקואל 500 מ"ל
₪52המחיר המקורי היה: ₪52.₪45המחיר הנוכחי הוא: ₪45. -
Royal Sensation
₪570המחיר המקורי היה: ₪570.₪519המחיר הנוכחי הוא: ₪519. -
טחינה גולמית טבעית
₪30המחיר המקורי היה: ₪30.₪27המחיר הנוכחי הוא: ₪27. -
קרש חיתוך מעץ
₪69המחיר המקורי היה: ₪69.₪59המחיר הנוכחי הוא: ₪59. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630המחיר המקורי היה: ₪630.₪549המחיר הנוכחי הוא: ₪549. -
Grand Prestige Collection
₪80המחיר המקורי היה: ₪80.₪69המחיר הנוכחי הוא: ₪69. -
Grand Prestige Collection
₪80המחיר המקורי היה: ₪80.₪69המחיר הנוכחי הוא: ₪69.

לצד הטמפרטורות הנמוכות בשלט המזגן, ימי הקיץ החמים מכתיבים גם את התפריט שלנו. מנות עשירות וכבדות- אאוט, מנות קלילות ומרעננות- אין. אז לרגל הקיץ שנותן אותותיו במלוא העוצמה, הנה מתכון של קרפצ’ו זוקיני ושסק שנותן כבוד גדול לירקות ופירות העונה. הוא יכול לתפקד כסלט פרשי לארוחת צהריים, פתיח מרשים לארוחת ערב או נשנוש בריא וטעים בין ארוחות.
המתכון המשגע שייך לשפית הרץ, המוכרת גם כנורה. כמיטב המסורת, גם במנה זו היא משלבת את חומרי הגלם הטריים, המקומיים והעונתיים ביותר, שעושים את כל ההבדל. שלב התיבול מספק מקום של כבוד לפישולין שלנו- שמן זית כתית מעולה פירותי וחריף. הפישולין מקפיץ את טעמם של הפירות והירקות, כמו גם מעניק שכבה של חריפות ורעננות. הנה המתכון המלא:
קרפצ’יו זוקיני ושסק
2-3 זוקיני טריים בשלל צבעים
4 עגבניות שרי תמר
2 שסק
1/2 צ’ילי ירוק טרי
חופן עלי גרגיר הנחלים/ רוקט/ ארוגולה/ כוסברה
מלח לפי הטעם
שמן זית כתית מעולה מזן פישולין
מיץ מחצי לימון
אופציונלי: אבן יוגורט לגירור
הכנה:
- פורסים את הזוקיני לפרוסות דקיקות בעזרת מנדולינה.
- חוצים את העגבניות לחצי לאורכן.
- קולפים את השסק, חוצים, מגלענים ופורסים לפרוסות דקות.
- פורסים דק את הצ’ילי.
- בצלחת רחבה מסדרים את הזוקיני, העגבניות, שסק, צ’ילי וגרגיר הנחלים.
- מתבלים במלח לפי הטעם (אם מוסיפים אבן יוגורט קחו בחשבון שהיא מלוחה).
- מזליפים שמן זית בנדיבות וסוחטים לימון.
- רגע לפני ההגשה: מגררים אבן יוגורט מלמעלה.
נורה (נורית הרץ) היא מורת דרך ושפית פרטית, המבשלת ומארחת בביתה שבמושב מטע. כשפית המתמקדת במטבח המקומי הים תיכוני, נורה עורכת סיורי ליקוט ומקפידה להכניס למטבחה את חומרי הגלם הטריים והמקומיים ביותר. ארוחותיה, אותן היא מכינה על טהרת האהבה לטבע ולאדמה, מבוססות צומח. המטבח שלה הוא תמיד עונתי- מהגינה והיער אל הצלחת.