מבצעים
-
Grand Prestige Collection
₪80המחיר המקורי היה: ₪80.₪69המחיר הנוכחי הוא: ₪69. -
A Spark Of Hope
₪329המחיר המקורי היה: ₪329.₪295המחיר הנוכחי הוא: ₪295. -
Cantina Experience
₪179המחיר המקורי היה: ₪179.₪155המחיר הנוכחי הוא: ₪155. -
קונפיטורת תפוחים ואגסים
₪25המחיר המקורי היה: ₪25.₪20המחיר הנוכחי הוא: ₪20. -
Pure Delight
₪109המחיר המקורי היה: ₪109.₪99המחיר הנוכחי הוא: ₪99. -
Cantina Sensation
₪409המחיר המקורי היה: ₪409.₪369המחיר הנוכחי הוא: ₪369. -
חרוסת מדברית
₪19המחיר המקורי היה: ₪19.₪14המחיר הנוכחי הוא: ₪14. -
יין לבן Pola
₪60המחיר המקורי היה: ₪60.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49.

גבינת בושה צלויה, דבש פתורה, שמן זית מידנייט
דמיינו גבינת בושה חמימה, המותכת בעדינות בתנור, הופכת רכה וקרמית ומעליה טפטוף של דבש מתוק ופרחוני. מעל הכל זילוף של שמן זית המעניק שכבה נוספת של טעם ויוצר קינוח מופלא.
מתכון יפהפה בעל טעמים שונים ומרגשים אותו יצרה נורה בעלת ידי הקסם, המתמחה במטבח מקומי ומדריכה סיורים קולינריים.
פורסים גליל גבינת בושה לפרוסות בעובי של כ-2 ס”מ
מזלפים מעט שמן זית פישולין וצולים בתנור על 200 מעלות עד שהגבינה מתחילה להיות מותכת.
מוציאים מהתנור ומעבירים לצלחת הגשה. מזלפים מיד דבש פרחי בר, שמן זית מסדרת Ultra Premium Olive Oil – Midnight ומפזרים עלי טימין או צתרה. ניתן להוסיף מעל גם פרי עונתי כמו תאנים (או תאנים מקורמלות), פירות קטלב (עכשיו העונה), פטל או תות עץ.
שתפו את התוכן