מבצעים
-
Cantina 27 Rose
₪105המחיר המקורי היה: ₪105.₪95המחיר הנוכחי הוא: ₪95. -
9 תבליני פליאו טהורים
₪137המחיר המקורי היה: ₪137.₪119המחיר הנוכחי הוא: ₪119. -
Three Olives
₪139המחיר המקורי היה: ₪139.₪124המחיר הנוכחי הוא: ₪124. -
שמן זית פישולין 5 ליטר
₪329המחיר המקורי היה: ₪329.₪309המחיר הנוכחי הוא: ₪309. -
גבינת מדבר בסגנון גרוייר
₪38המחיר המקורי היה: ₪38.₪35המחיר הנוכחי הוא: ₪35. -
שמן זית ברנע 5 ליטר
₪329המחיר המקורי היה: ₪329.₪299המחיר הנוכחי הוא: ₪299. -
Jerusalem Experience
₪149המחיר המקורי היה: ₪149.₪134המחיר הנוכחי הוא: ₪134. -
קונפיטורת תפוחים ואגסים
₪25המחיר המקורי היה: ₪25.₪20המחיר הנוכחי הוא: ₪20.

מרכיבים:
12 רבעי ארטישוק כבושים רצוי מאיכות גבוהה מיובאים מאיטליה
3 שיני שום כתושות
2 כפות פטרוזיליה
מיץ מחצי לימון
3 כוסות שמן קנולה
250 גרם לבנה איכותית
שמן זית
אופן הכנה:
1. מסננים את הארטישוקים מנוזל השימור ומייבשים היטב
2. בסיר מניחים את שמן הקנולה ומחממים על להבה גבוהה, כאשר השמן מוכן לטיגון ( בודקים על ידי הכנסת קצה של אחד הארטישוקים ורואים אם נוצרות בועות רוחשות של שמן רותח) מכניסים את רבעי הארטישוק ומטגנים 4 דקות בערך עד שהארטישוקים זהובים ועליהם החיצוניים מתקפלים ונהיים פריכים מעט. מערבבים את הארטישוקים בזהירות בזמן הטיגון.
3. מוציאים את הארטישוקים בעזרת כף מחוררת ומניחים על נייר סופג, מעבירים מהר את הארטישוקים לקערה ומוסיפים את הפטרוזיליה, השום ומיץ הלימון. מערבבים היטב ומתבלים במעט מלח.
4. את הלבנה משטחים על צלחת הגשה נאה, מקשטים בשמן זית כתית מעולה ומסדרים את הארטישוקים על גביה. מגישים מיד.
המתכון באדיבות שף אסף דוקטור, מסעדת “האחים”