מבצעים
-
Cantina 27 Rose' Case
₪135Original price was: ₪135.₪109Current price is: ₪109. -
ממרח טחינה עם וניל
₪40Original price was: ₪40.₪35Current price is: ₪35. -
Wild Life Expirience
₪279Original price was: ₪279.₪245Current price is: ₪245. -
סט פותחן יין חשמלי
₪69Original price was: ₪69.₪59Current price is: ₪59. -
Cantina27 ארגז
₪680Original price was: ₪680.₪599Current price is: ₪599. -
Grand Prestige Collection
₪80Original price was: ₪80.₪72Current price is: ₪72. -
Cantina Experience
₪180Original price was: ₪180.₪169Current price is: ₪169. -
דבש פרחי קיץ ואקליפטוס
₪35Original price was: ₪35.₪29Current price is: ₪29.
מרכיבים:
12 רבעי ארטישוק כבושים רצוי מאיכות גבוהה מיובאים מאיטליה
3 שיני שום כתושות
2 כפות פטרוזיליה
מיץ מחצי לימון
3 כוסות שמן קנולה
250 גרם לבנה איכותית
שמן זית
אופן הכנה:
1. מסננים את הארטישוקים מנוזל השימור ומייבשים היטב
2. בסיר מניחים את שמן הקנולה ומחממים על להבה גבוהה, כאשר השמן מוכן לטיגון ( בודקים על ידי הכנסת קצה של אחד הארטישוקים ורואים אם נוצרות בועות רוחשות של שמן רותח) מכניסים את רבעי הארטישוק ומטגנים 4 דקות בערך עד שהארטישוקים זהובים ועליהם החיצוניים מתקפלים ונהיים פריכים מעט. מערבבים את הארטישוקים בזהירות בזמן הטיגון.
3. מוציאים את הארטישוקים בעזרת כף מחוררת ומניחים על נייר סופג, מעבירים מהר את הארטישוקים לקערה ומוסיפים את הפטרוזיליה, השום ומיץ הלימון. מערבבים היטב ומתבלים במעט מלח.
4. את הלבנה משטחים על צלחת הגשה נאה, מקשטים בשמן זית כתית מעולה ומסדרים את הארטישוקים על גביה. מגישים מיד.
המתכון באדיבות שף אסף דוקטור, מסעדת “האחים”