מבצעים
-
רביעיית ממרחים
₪99המחיר המקורי היה: ₪99.₪94המחיר הנוכחי הוא: ₪94. -
Grand Prestige Collection
₪80המחיר המקורי היה: ₪80.₪69המחיר הנוכחי הוא: ₪69. -
Shapira Mix
₪69המחיר המקורי היה: ₪69.₪64המחיר הנוכחי הוא: ₪64. -
ממרח טחינה פיסטוק
₪45המחיר המקורי היה: ₪45.₪39המחיר הנוכחי הוא: ₪39. -
שמן זית קורטינה 5 ליטר
₪329המחיר המקורי היה: ₪329.₪309המחיר הנוכחי הוא: ₪309. -
אגוזי מלך
₪30המחיר המקורי היה: ₪30.₪15המחיר הנוכחי הוא: ₪15. -
Spring Treasures
₪149המחיר המקורי היה: ₪149.₪134המחיר הנוכחי הוא: ₪134. -
שמן זית פיקואל 500 מ"ל
₪52המחיר המקורי היה: ₪52.₪45המחיר הנוכחי הוא: ₪45.

לטריפוליטאים ולתוניסאים יש עוגת ספוג סודית ורכה, שנקראת “בוקה די דאמה” (פה הגברת). יש לה טעם של שקדים וריח נפלא של פריחת הדרים.
עתליה עין מור נולדה וגדלה בשכונה הציורית עין כרם. לאחר עבודה במסעדות עילית ושנים של בישול ממקום של אהבה החליטה לשלב את מכלול אהבותיה – לארח בביתה בעין כרם אל מול הנוף המרהיב של הרי יהודה ולשלב אוכל עילי, נוף ואוירה עוצרי נשימה. בד בבד – אהבתה לאנשים ולאירוח הולידה את הספר “עין כרם, לטייל ולבשל“. לכבוד חג פסח, קבלו מתכון מעולה של בוקה די דאמה (עוגת שקדים).
המרכיבים:
5 ביצים מופרדות
200 גר סוכר
2 כפות שמן זית כתית מעולה
1 כפית תמצית שקדים איכותית
קליפה מלימון אחד
3 כוסות שקדים מולבנים טחונים דק
50 גר’ סוכר
3 כפות קמח מצה
חבילה אחת של שמנת
1/2 ק”ג תותים
אופן ההכנה:
1. שמים 5 חלמונים במיקסר, ומקציפים מהר תוך הוספת 200 גר’ סוכר. מנמיכים את המהירות ומוסיפים כפית שמן (20גר), 1 כפית תמצית שקדים איכותית, שקית סוכר ווניל, קליפה מלימון אחד.
מערבלים לעיסה סמיכה ומוסיפים 3 כוסות שקדים טחונים וקלופים דק. ( 315 גר )
2. מקציפים 5 חלבונים תוך הוספת 50 גר’ סוכר לקצף קשה.
3. מבליעים בפעמיים – שלוש את החלבונים בחלמונים ומוסיפים 3-4 (50 גר’) כפות קמח מצה.
4. מעבירים לתבנית ואופים ב180 מעלות ,15 דק. מנמיכים ל-170 מעלות , מכסים בנייר כסף ואופים עוד 30-35 דק.
5. להקציף חבילת שמנת עם 2 כפות אבקת סוכר ולזלף על פני העוגה. בסוף לסדר תותים במרכזה.
חג אביב ופסח שמח !