מבצעים
-
Cantina Experience
₪180Original price was: ₪180.₪169Current price is: ₪169. -
סבון מ-70% שמן זית
₪25Original price was: ₪25.₪19Current price is: ₪19. -
Israel Besties
₪120Original price was: ₪120.₪94Current price is: ₪94. -
White Experience
₪140Original price was: ₪140.₪129Current price is: ₪129. -
Taste Of Tradition
₪140Original price was: ₪140.₪129Current price is: ₪129. -
All In Wine
₪199Original price was: ₪199.₪189Current price is: ₪189. -
מארז 4 בקבוקים סיידר mix
₪75Original price was: ₪75.₪72Current price is: ₪72. -
סט אביזרים ליין
₪49Original price was: ₪49.₪42Current price is: ₪42.
לטריפוליטאים ולתוניסאים יש עוגת ספוג סודית ורכה, שנקראת “בוקה די דאמה” (פה הגברת). יש לה טעם של שקדים וריח נפלא של פריחת הדרים.
עתליה עין מור נולדה וגדלה בשכונה הציורית עין כרם. לאחר עבודה במסעדות עילית ושנים של בישול ממקום של אהבה החליטה לשלב את מכלול אהבותיה – לארח בביתה בעין כרם אל מול הנוף המרהיב של הרי יהודה ולשלב אוכל עילי, נוף ואוירה עוצרי נשימה. בד בבד – אהבתה לאנשים ולאירוח הולידה את הספר “עין כרם, לטייל ולבשל“. לכבוד חג פסח, קבלו מתכון מעולה של בוקה די דאמה (עוגת שקדים).
המרכיבים:
5 ביצים מופרדות
200 גר סוכר
2 כפות שמן זית כתית מעולה
1 כפית תמצית שקדים איכותית
קליפה מלימון אחד
3 כוסות שקדים מולבנים טחונים דק
50 גר’ סוכר
3 כפות קמח מצה
חבילה אחת של שמנת
1/2 ק”ג תותים
אופן ההכנה:
1. שמים 5 חלמונים במיקסר, ומקציפים מהר תוך הוספת 200 גר’ סוכר. מנמיכים את המהירות ומוסיפים כפית שמן (20גר), 1 כפית תמצית שקדים איכותית, שקית סוכר ווניל, קליפה מלימון אחד.
מערבלים לעיסה סמיכה ומוסיפים 3 כוסות שקדים טחונים וקלופים דק. ( 315 גר )
2. מקציפים 5 חלבונים תוך הוספת 50 גר’ סוכר לקצף קשה.
3. מבליעים בפעמיים – שלוש את החלבונים בחלמונים ומוסיפים 3-4 (50 גר’) כפות קמח מצה.
4. מעבירים לתבנית ואופים ב180 מעלות ,15 דק. מנמיכים ל-170 מעלות , מכסים בנייר כסף ואופים עוד 30-35 דק.
5. להקציף חבילת שמנת עם 2 כפות אבקת סוכר ולזלף על פני העוגה. בסוף לסדר תותים במרכזה.
חג אביב ופסח שמח !