מרכיבים:

צרור גזרים צבעוניים קטנים, טריים (כ-8 גזרים)
חתיכת ג'ינג'ר טרי באורך 2 סמ', קצוץ
שמן זית פתורה – כ-4 כפות
קרמל קליפות תפוזים – כ- 2 כפות
5 ענפי טימין טריים

אופן ההכנה:

מנקים את הגזרים – מסירים את העלים אך משאירים "זנב" קטן, שוטפים היטב מהחול. לא מקלפים!
חוצים לאורכם.
מניחים את הגזרים בתבנית שטוחה (אפשר על נייר אפיה), מזליפים שמן זית, רוטב קליפות תפוזים, ג'ינג'ר, מלח גס וטוחנים מעל פלפל שחור. מפזרים טימין, משאירים חלק מהענפים שלמים.
מערבבים בעזרת הידיים כך שהגזרים מצופים מכל צדדיהם.
טועמים ומשפרים תיבול.
מסדרים את הגזרים כך שצידם החתוך כלפי מעלה.

אופים בתנור חם, כ200 מעלות, עד שהגזרים צלויים ומעט שחומים/מקורמלים
רוצים לשתף אותנו במתכון שלכם ולקבל פרסום באתר? שלחו אותו ל- ptora.co.il