מבצעים
-
עגבניות מיובשות בשמן זית
₪25Original price was: ₪25.₪15Current price is: ₪15. -
Cantina Deluxe
₪320Original price was: ₪320.₪299Current price is: ₪299. -
טחינה גולמית טבעית
₪30Original price was: ₪30.₪27Current price is: ₪27. -
דבש פרחי בר
₪35Original price was: ₪35.₪30Current price is: ₪30. -
סבון מ-70% שמן זית
₪25Original price was: ₪25.₪22Current price is: ₪22. -
ראשון המסיק פישולין
₪54Original price was: ₪54.₪44Current price is: ₪44. -
Three Flavors
₪59Original price was: ₪59.₪45Current price is: ₪45. -
פולי קפה ערביקה
₪45Original price was: ₪45.₪42Current price is: ₪42.
מרכיבים:
צרור גזרים צבעוניים קטנים, טריים (כ-8 גזרים)
חתיכת ג’ינג’ר טרי באורך 2 סמ’, קצוץ
שמן זית פתורה – כ-4 כפות
קרמל קליפות תפוזים – כ- 2 כפות
5 ענפי טימין טריים
אופן ההכנה:
מנקים את הגזרים – מסירים את העלים אך משאירים “זנב” קטן, שוטפים היטב מהחול. לא מקלפים!
חוצים לאורכם.
מניחים את הגזרים בתבנית שטוחה (אפשר על נייר אפיה), מזליפים שמן זית, רוטב קליפות תפוזים, ג’ינג’ר, מלח גס וטוחנים מעל פלפל שחור. מפזרים טימין, משאירים חלק מהענפים שלמים.
מערבבים בעזרת הידיים כך שהגזרים מצופים מכל צדדיהם.
טועמים ומשפרים תיבול.
מסדרים את הגזרים כך שצידם החתוך כלפי מעלה.
אופים בתנור חם, כ200 מעלות, עד שהגזרים צלויים ומעט שחומים/מקורמלים
רוצים לשתף אותנו במתכון שלכם ולקבל פרסום באתר? שלחו אותו ל- ptora.co.il
שתפו את התוכן