מבצעים
-
שלישיית תבליני פלאו
₪48המחיר המקורי היה: ₪48.₪39המחיר הנוכחי הוא: ₪39. -
פולי קפה ערביקה
₪45המחיר המקורי היה: ₪45.₪42המחיר הנוכחי הוא: ₪42. -
טחינה גולמית מלאה
₪55המחיר המקורי היה: ₪55.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
קרש חיתוך מעץ
₪69המחיר המקורי היה: ₪69.₪65המחיר הנוכחי הוא: ₪65. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630המחיר המקורי היה: ₪630.₪549המחיר הנוכחי הוא: ₪549. -
סט אביזרים ליין
₪49המחיר המקורי היה: ₪49.₪42המחיר הנוכחי הוא: ₪42. -
שלישיית דבש
₪195המחיר המקורי היה: ₪195.₪174המחיר הנוכחי הוא: ₪174. -
סבון מ-70% שמן זית
₪25המחיר המקורי היה: ₪25.₪22המחיר הנוכחי הוא: ₪22.

ט”ו בשבט הוא תזמון מושלם להכניס למטבחנו פירות יבשים. בין אם נשלב אותם במנות קרות, חמות, תבשילים, עוגות או סלטים- האוצרות הקטנים והמתוקים הללו מוסיפים הרבה עניין וטעם לתפריט. לכבוד החג פנינו אל הקונדיטורית אריאל בן חמו (בעלת הבלוג לאפיה בריאה “בריאלי”), שהגתה עבורנו מתכון טעים ובריא לגרנולת דבש עם פירות יבשים.
כחלק מפועלה של אריאל, הדוגלת בקונדיטוריה בריאה, היא בחרה להכין גרנולה דבש טהור בשילוב כוסמת ירוקה, שמלבד סגולותיה הבריאותיות מוסיפה טעם ומרקם מעניינים למנה. כדי להמתיק את הכוסמת ואת יתר התערובת, נעשה שימוש בדבש טהור מפרחי בר ומעליו זולף שמן זית כתית מעולה מזן ברנע העדין, שתורם לאפייה נכונה אך אינו משתלט בטעמו.
התוצאה היא גרנולה מתקתקה וקראנצ’ית שמשתלבת נהדרת עם מבחר פירות יבשים, שכיף לאכול לא רק בט”ו בשבט. ועכשיו? חסל ספוילרים, הנה המתכון המלא:
רכיבים:
100 גרם (כוס) שיבולת שועל שלמה
100 גרם (3/4 כוס) כוסמת ירוקה
100 גרם דבש פרחי בר (4 כפות גדושות)
20 גרם (2 כפות) שמן זית כתית מעולה מזן ברנע
45 גרם (3 כפות) מיץ תפוזים
3 גרם (1/2 כפית) קינמון טחון
100 גרם (3/4 כוס) אגוזים ופירות יבשים שאתם אוהבים: אגוזי מלך,גרעיני חמנייה, גרעיני דלעת, פקאנים, קשיו, בוטנים, צימוקים, חמוציות..
אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל – 160 מעלות.
2. בקערה גדולה מערבבים שיבולת שועל, כוסמת ירוקה, קוקוס טחון ומגוון אגוזים.
3. מחממים במיקרוגל את הדבש כחצי דקה על מנת שיהיה נוזלי ונוח לשימוש.
4. מוסיפים לקערת התערובת שמן זית, מיץ תפוזים, דבש וקינמון ומערבבים.
5. מעבירים את הגרנולה לתבנית תנור עם נייר אפייה, משטחים ואופים 20-22 דקות או עד שהגרנולה מזהיבה.
6. ברגע שהגרנולה יוצאת מהתנור מוסיפים את כל התוספות שבחרנו ומערבבים היטב.
7. מצננים לחלוטין ושומרים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר.
אריאל ברי בן חמו היא שף-קונדיטורית שאופה מילדות ומאמינה שאפשר לאפות בריא מבלי להתפשר על הטעם. לצד הבלוג שלה- “בריאלי” בו עולים מדי שבוע מתכונים ממטבחה, היא מעבירה סדנאות לאפיה בריאה.
רוצים לקחת את הגרנולה צעד קדימה ולהשתמש בה כציפוי לעוגת טחינה עם פירות יבשים? סידרנו לכם