מבצעים
-
זיתי פישולין גדולים
₪39המחיר המקורי היה: ₪39.₪35המחיר הנוכחי הוא: ₪35. -
שישיית זני שמן זית
₪312המחיר המקורי היה: ₪312.₪279המחיר הנוכחי הוא: ₪279. -
שלישיית תבליני פלאו
₪48המחיר המקורי היה: ₪48.₪39המחיר הנוכחי הוא: ₪39. -
קפה שחור קולומביה
₪24המחיר המקורי היה: ₪24.₪20המחיר הנוכחי הוא: ₪20. -
פישולין ממסיק מוקדם
₪69המחיר המקורי היה: ₪69.₪62המחיר הנוכחי הוא: ₪62. -
סדרת ממרחים וריבות
₪108המחיר המקורי היה: ₪108.₪94המחיר הנוכחי הוא: ₪94. -
פולי קפה ערביקה
₪45המחיר המקורי היה: ₪45.₪42המחיר הנוכחי הוא: ₪42. -
יין לבן Pola
₪60המחיר המקורי היה: ₪60.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49.

עכשיו, יותר מתמיד, דבש טהור מקבל הכרה כמרכיב בסיסי ותכליתי שחייב להיות לנו במטבח. דבש אמיתי מעניק לאוכל טעם ייחודי לצד יתרונות פונקציונליים שאין כמעט במרכיבים טבעיים. זה מתבטא בכמה אופנים, החל מהיכולת לאזן בין טעמים שונים ולהפוך אותם למרקם אחיד, ועד יכולתו של הדבש לשמור על הלחות והטריות של מאפים. כשאתם בוחרים בדבש הנכון, ביכולתו ביכולתו לחולל שינויים במנות שונות והכל באופן הטבעי ביותר:
המתקה: דבש הוא מעט מתוק יותר מסוכר, לכן ניתן להשתמש בכמות קטנה יותר כדי להשיג את אותה עוצמת מתיקות.
טעם ייחודי: דבש מקנה לא רק טעם ייחודי לכל תבשיל, אלא מאזן ומשפר את פרופילי הטעם של מרכיבים אחרים במתכון.
תפקוד כחומר מתחלב: מתאים כמעטפת וציפוי לעוף, תוספת לרטבים ומרכיב חשוב במרינדות.
שיפור הטריות: דבש שומר על טריות של מגוון מנות ויכול אף להאריך את חיי המדף של מוצרי מאפה.
אז בפעם הבאה שתרצו לקנות לעצמכם חומר גלם משובח ואיכותי, תבחרו בדבש טהור שלא עבר תהליכי חימום.