מבצעים
-
Special Mini Gourmet
₪99Original price was: ₪99.₪85Current price is: ₪85. -
שלישיית חליטות
₪48Original price was: ₪48.₪40Current price is: ₪40. -
תמר מג'הול ג'מבו פרימיום
₪55Original price was: ₪55.₪49Current price is: ₪49. -
Wild Life Expirience
₪279Original price was: ₪279.₪245Current price is: ₪245. -
Taste Of Israel
₪39Original price was: ₪39.₪30Current price is: ₪30. -
Cantina Deluxe
₪320Original price was: ₪320.₪299Current price is: ₪299. -
All In Wine
₪199Original price was: ₪199.₪189Current price is: ₪189. -
Midnight Collection
₪525Original price was: ₪525.₪450Current price is: ₪450.
מרכיבים:
2 קילו זיתים שחורים טריים
חצי קילו מלח גס
חצי כוס שמן זית
מיץ מחצי לימון
פלפל ירוק חריף
אופן ההכנה:
שוטפים את הזיתים היטב ומעבירים למסננת.
מערבבים את הזיתים עם המלח.
מכסים את המסננת במכסה ומניחים עליו משקולת כבדה (כ-4-5 קילו)
במשך שבוע, כל יום, מרימים את המכסה ומערבבים מעט את הזיתים.
לאחר שבוע מעבירים את הזיתים לקערה ומכסים אותם במים רותחים למשך כעשר דקות.
מסננים את הזיתים ומערבבים אותם היטב בקערה עם מיץ לימון, שמן זית והפלפל החריף.
מעבירים את הזיתים והנוזלים לכלי זכוכית או צנצנת אטומה ומניחים במקום אפל וקריר למשך שבועיים.
אחרי שבועיים- פותחים את הצנצנת ונהנים!
שתפו את התוכן