מבצעים
-
שמן זית פישולין 2 ליטר
₪149המחיר המקורי היה: ₪149.₪139המחיר הנוכחי הוא: ₪139. -
שמן זית ברנע 5 ליטר
₪329המחיר המקורי היה: ₪329.₪299המחיר הנוכחי הוא: ₪299. -
טחינה גולמית טבעית
₪25המחיר המקורי היה: ₪25.₪19המחיר הנוכחי הוא: ₪19. -
גבינת נגב אדאם צהובה
₪38המחיר המקורי היה: ₪38.₪35המחיר הנוכחי הוא: ₪35. -
קפה שחור Brown
₪24המחיר המקורי היה: ₪24.₪19המחיר הנוכחי הוא: ₪19. -
קפה שחור BLACK
₪24המחיר המקורי היה: ₪24.₪19המחיר הנוכחי הוא: ₪19. -
Royal Sensation
₪570המחיר המקורי היה: ₪570.₪519המחיר הנוכחי הוא: ₪519. -
GIN - ג'ין
₪89המחיר המקורי היה: ₪89.₪79המחיר הנוכחי הוא: ₪79.

4-5 יח’ פלפלים צהובים
1 שן שום
2-3 ענפי אורגנו, עלים בלבד
1 כף חומץ בלסמי
1 כף סילאן
40 גרם שקדים פרוסים מולבנים
25 גרם פרמזן מגורר
40 מ”ל שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל
חוצים את הפלפלים לחצי, מנקים מגרעינים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהקליפה משחימה.
מכניסים לשקית ניילון או קופסת פלסטיק עד לקירור ומקלפים.
מכניסים למעבד מזון הכל מלבד פרמזן, שקדים ושמן זית, טוחנים בפולסים, טועמים ומתקנים תיבול. מוסיפים פרמזן, שקדים ושמן זית, וטוחנים עוד כמה פולסים קצרים.
מעבירים לצנצנת נקייה ומכסים בשמן זית. מחזיק במקרר עד שבועיים בצנצנת אטומה.
מתכון באדיבות ‘הבנות – אוהבות אוכל‘ – אשפיות המטבח שמכורות למוצרים של פתורה.
שתפו את התוכן