מבצעים
-
שלישיית תערובות תבלינים
₪66המחיר המקורי היה: ₪66.₪48המחיר הנוכחי הוא: ₪48. -
זיתים מזן קלמטה
₪39המחיר המקורי היה: ₪39.₪35המחיר הנוכחי הוא: ₪35. -
ריבת עגבניות שרי
₪18המחיר המקורי היה: ₪18.₪15המחיר הנוכחי הוא: ₪15. -
Cantina 27 Rose' Case
₪135המחיר המקורי היה: ₪135.₪109המחיר הנוכחי הוא: ₪109. -
יין ירושלים גוורצטרמינר
₪59המחיר המקורי היה: ₪59.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
Ptora Besties
₪100המחיר המקורי היה: ₪100.₪89המחיר הנוכחי הוא: ₪89. -
Cantina Sensation
₪409המחיר המקורי היה: ₪409.₪369המחיר הנוכחי הוא: ₪369. -
שלישיית חליטות טבעיות
₪48המחיר המקורי היה: ₪48.₪42המחיר הנוכחי הוא: ₪42.

4-5 יח’ פלפלים צהובים
1 שן שום
2-3 ענפי אורגנו, עלים בלבד
1 כף חומץ בלסמי
1 כף סילאן
40 גרם שקדים פרוסים מולבנים
25 גרם פרמזן מגורר
40 מ”ל שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל
חוצים את הפלפלים לחצי, מנקים מגרעינים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהקליפה משחימה.
מכניסים לשקית ניילון או קופסת פלסטיק עד לקירור ומקלפים.
מכניסים למעבד מזון הכל מלבד פרמזן, שקדים ושמן זית, טוחנים בפולסים, טועמים ומתקנים תיבול. מוסיפים פרמזן, שקדים ושמן זית, וטוחנים עוד כמה פולסים קצרים.
מעבירים לצנצנת נקייה ומכסים בשמן זית. מחזיק במקרר עד שבועיים בצנצנת אטומה.
מתכון באדיבות ‘הבנות – אוהבות אוכל‘ – אשפיות המטבח שמכורות למוצרים של פתורה.
שתפו את התוכן