מבצעים
-
Black Olives & Honey
₪99Original price was: ₪99.₪85Current price is: ₪85. -
סט אביזרים ליין
₪49Original price was: ₪49.₪42Current price is: ₪42. -
All In Wine
₪199Original price was: ₪199.₪189Current price is: ₪189. -
Cantina27 ארגז
₪680Original price was: ₪680.₪599Current price is: ₪599. -
Cantina Experience
₪180Original price was: ₪180.₪169Current price is: ₪169. -
Cantina 27 Rose' Case
₪135Original price was: ₪135.₪109Current price is: ₪109. -
תמר מג'הול ג'מבו פרימיום
₪55Original price was: ₪55.₪49Current price is: ₪49. -
Wild Life Expirience
₪279Original price was: ₪279.₪245Current price is: ₪245.
כלי עבודה דרושים:
מסגרת לטארט 28.5×11 משומנת היטב, דף אפיה/משטח סיליקון משומן היטב או תבנית טארט בגודל דומה משומנת היטב, מדחום(רצוי מדחום סוכר), משקל
המרכיבים:
14 גר’ ג’לטין (קופסא שמכילה 2 שקיות, בכל שקית 7 גר’)
60 מ”ל/גר’ מי קרח (1/4 כוס)
210 גר’ סוכר (1 כוס)
75 גר’ דבש טהור פרחי בר של פתורה (3 כפות)
65 מ”ל/גר’ מים רותחים (קצת יותר מ1/4 כוס)
10 טיפות של צבע מאכל כתום (צבע שנמס במים) – לא חובה.
גיוון (ניתן להוסיף אחד מהמוצרים הבאים לקבלת טעם של דבש מתובל).
10 עלי רוזמרין
2 גבעולי טימין טריים
1 מקל קנמון
1/2 מקל וניל
2 חוטי זעפרן
לציפוי:
25 גר’ אבקת סוכר (3 כפות)
25 גר’ קורנפלור (2.5 כפות)
ניתן להוסיף מעט קינמון
המתכון המקורי של אלזי רפופורט- אמנית המתוקים ומתוקה בזכות עצמה.
שתפו את התוכן