מבצעים
-
סדרת ממרחים וריבות
₪108המחיר המקורי היה: ₪108.₪94המחיר הנוכחי הוא: ₪94. -
שמן זית בלנד 2 ליטר
₪149המחיר המקורי היה: ₪149.₪139המחיר הנוכחי הוא: ₪139. -
קפה שחור BLACK
₪24המחיר המקורי היה: ₪24.₪21המחיר הנוכחי הוא: ₪21. -
פולי קפה ערביקה
₪45המחיר המקורי היה: ₪45.₪42המחיר הנוכחי הוא: ₪42. -
פישולין ממסיק מוקדם
₪69המחיר המקורי היה: ₪69.₪62המחיר הנוכחי הוא: ₪62. -
קונפיטורת תפוחים ואגסים
₪25המחיר המקורי היה: ₪25.₪20המחיר הנוכחי הוא: ₪20. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630המחיר המקורי היה: ₪630.₪549המחיר הנוכחי הוא: ₪549. -
שמן זית בלנד 5 ליטר
₪329המחיר המקורי היה: ₪329.₪309המחיר הנוכחי הוא: ₪309.

השפית נדיה אליס, ממובילות טרנד ה- eatwith, מארחת בביתה לארוחות שף אינטימיות, מכבדת אותנו במתכון ייחודי שלה לפסטה איטלקית אמיתית, פוזילי ברוטב סיציליאני.
מרכיבים (הכמות מותאמת לארוחה זוגית):
200 גר’ פסטה פוזילי
מלח גס
מלח רגיל
שמן זית כתית מעולה של פתורה
2 שיני שום קטנים
חצי חציל רגיל
6-7 עגבניות שרי
5-6 זיתים של פתורה (חצי שחורים חצי ירוקים)
חופן קטן של צלפים במלח
6-7 עלי בזיליקום
חופן קטן פלפל חריף גרוס
פרורי לחם או גבינת פרמז’ן טבעונית
אופן ההכנה:
1. מרתיחים סיר גדול של מים.
2. בינתיים, חותכים את השום לפרוסות דקות דקות , את החציל לקוביות גסות ואת שאר הירקות לפרוסות בינוניות (עגבניות שרי, זיתים שחורים וירוקים). שוטפים את הצלפים היטב (אפשר לחתוך אותם או להשאיר אותם שלמים).
3. כשהמים רותחים, שופכים בתוכם חופן גדול של מלח גס ואז את הפסטה. בודקים את זמן הבישול על אריזת הפסטה ומכוונים שעונים ל-30 שניות פחות מהזמן הנדרש.
4. מחממים שמן זית פתורה במחבת. שהשמן מתחיל לבעבע, מטגנים את השום עד הזהבה מלאה.
5.מוסיפים את החצילים ומטגנים אותם עד ריכוך תוך כדי ערבוב.
6. כשהחצילים רכים (משהו כמו 7 דקות) מוסיפים את העגבניות, את הזיתים, את הצלפים ואת הפלפל החריף. מוסיפים מעט מלח רגיל (רוב המליחות צריכה להגיע מהפסטה עצמה).
6. מקפיצים את הירקות על אש בינונית ואם הן מתחילות להתייבש יותר מדי, מוסיפים כף או שניים של מי בישול של הפסטה.
7. בסוף הבישול, מוסיפים את עלי הבזיליקום חתוכות גס.
8. מסננים את הפסטה 30 שניות לפני סוף הבישול, ומסיימים את הבישול שלה בתוך המחבת יחד עם הירקות.
9. מניחים על הצלחת ומוסיפים טיפת שמן זית פתורה טרי לפני ההגשה. אפשר להוסיף פרורי לחם או פרמז’ן טבעוני, שניהם מעולים עם הרוטב הזה.
בתיאבון!
להזמנת מקום באחת הארוחות המופלאות של נדיה לחצו כאן