לא בכל יום יש לנו את ההזדמנות להזמין אתכם לערב אינטימי שכולו קולינריה

ישראלית במיטבה והרגע הזה הגיע.

פתורה בוטיק משפחתי והשפית קונדיטורית ליאור משיח, מתאחדים לערב משגע

אחד ומיוחד שכולו אהבה לחומרי הגלם המקומיים וידי האמן של ליאור. ערב בו נלוש

ונטעם משמן הזית הבוטיקי, נכין בו מטעמים, נשתה יין טוב, ואם זה לא מספיק, ניקח הביתה טעימות .

אז עם מי אתם הולכים לבלות את הערב ?

ליאור משיח סיימה את לימודי השף קונדיטור בניו יורק ועבדה בכמה מהמסעדות

המובילות בארץ ובעולם (רפאל, פרונטו, נומה). בקיץ הזה היא פותחת את דלתות

מטבחה הפרטי לסדנאות לימוד וארוחות אינטימיות.

עדו תמיר מפתורה, דור שלישי במשק המשפחתי, מגדל זיתים ומייצר שמן זית

מילדות ובנוסף טועם שמן זית מוסמך, אשר ידריך וילמד איך טועמים שמן זית, איך

בוחנים איכות של שמן זית, טעמים, זנים ועוד.

הסדנא הינה סדנא מעשירה ומיוחדת , הפונה לאנשים שנמצאים תמיד בחיפוש אחר

חומרי גלם משובחים , שאוהבים להכיר תהליכים בקולינרייה ואפייה וכמובן לאוהבי יין טוב.

ההרשמה לסדנא מתבצעת דרך אתר  eatwith

אנחנו בפתורה מעניקים לכם 20% הנחה לסדנא 

בקנייה מעל 350 ש”ח.

אז איך עושים את זה ?

רוכשים באתר פתורה מוצרים בשווי 350 ש”ח ומעלה,

יוצרים איתנו קשר לקבלת שובר הנחה,

את שובר ההנחה מממשים בעת ההרשמה לסדנא.

ההרשמה לסדנא מתבצעת דרך אתר  eatwith

מספר המקומות מוגבל, ההנחה תינתן לנרשמים הראשונים.

לאתר eatwith

לאתר פתורה

 נתראה …

טלפון להזמנות – 054-985-2860 (מיכל)