מבצעים
-
יין ירושלים JJ לבן
₪55₪45 -
דבש פרחי בר
₪59₪55 -
זיתים שחורים במלח
₪35₪31 -
ארגז Cantina27 Rose
₪630₪549 -
Cantina 27 Rose
₪105₪90 -
Special Israeli Honey
₪30₪24 -
דבש פרחי שיזף
₪25₪21 -
סט אביזרים ליין
₪49₪42
המרכיבים:
6 סלקים
3 כפות שמן זית כתית מעולה
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפיות דבש טהור מפרחי הדרים
1 כף חזרת מגורדת
4 כדורי מוצרלה
עלי רוקט
אופן ההכנה:
אופים את הסלקים בנייר כסף בחום גבוה כ- 45 דקות, קולפים אותם וחותכים כל אחד ל-6 פלחים.
מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב ויוצקים על הסלק, מערבבים.
בצלחת מסדרים את הסלקים, מעליהם את כדורי המוצרלה ועלי הרוקט.
רוצים לשתף אותנו במתכון שלכם ולקבל פרסום באתר? שלחו אותו ל- [email protected]
שתפו את התוכן