מבצעים
-
Cantina Experience
₪180Original price was: ₪180.₪169Current price is: ₪169. -
סט אביזרים ליין
₪49Original price was: ₪49.₪42Current price is: ₪42. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630Original price was: ₪630.₪549Current price is: ₪549. -
סבון מ-70% שמן זית
₪25Original price was: ₪25.₪19Current price is: ₪19. -
דבש פרחי קיץ ואקליפטוס
₪35Original price was: ₪35.₪29Current price is: ₪29. -
Cantina27 ארגז
₪680Original price was: ₪680.₪599Current price is: ₪599. -
קפה שחור קולומביה
₪24Original price was: ₪24.₪20Current price is: ₪20. -
זיתים שחורים במלח
₪25Original price was: ₪25.₪18Current price is: ₪18.
המרכיבים:
6 סלקים
3 כפות שמן זית כתית מעולה
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפיות דבש טהור מפרחי הדרים
1 כף חזרת מגורדת
4 כדורי מוצרלה
עלי רוקט
אופן ההכנה:
אופים את הסלקים בנייר כסף בחום גבוה כ- 45 דקות, קולפים אותם וחותכים כל אחד ל-6 פלחים.
מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב ויוצקים על הסלק, מערבבים.
בצלחת מסדרים את הסלקים, מעליהם את כדורי המוצרלה ועלי הרוקט.
רוצים לשתף אותנו במתכון שלכם ולקבל פרסום באתר? שלחו אותו ל- [email protected]
שתפו את התוכן