מבצעים
-
Mediterranean Edition
₪135Original price was: ₪135.₪119Current price is: ₪119. -
יין ירושלים גוורצטרמינר
₪59Original price was: ₪59.₪49Current price is: ₪49. -
Grand Prestige Collection
₪80Original price was: ₪80.₪69Current price is: ₪69. -
Three Flavors
₪59Original price was: ₪59.₪45Current price is: ₪45. -
שמן זית ברנע 5 ליטר
₪329Original price was: ₪329.₪314Current price is: ₪314. -
קרש חיתוך מעץ
₪69Original price was: ₪69.₪65Current price is: ₪65. -
מארז 4 בקבוקים סיידר mix
₪75Original price was: ₪75.₪72Current price is: ₪72. -
בקבוק נירוסטה לשמן זית
₪129Original price was: ₪129.₪115Current price is: ₪115.

המרכיבים:
6 סלקים
3 כפות שמן זית כתית מעולה
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפיות דבש טהור מפרחי הדרים
1 כף חזרת מגורדת
4 כדורי מוצרלה
עלי רוקט
אופן ההכנה:
אופים את הסלקים בנייר כסף בחום גבוה כ- 45 דקות, קולפים אותם וחותכים כל אחד ל-6 פלחים.
מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב ויוצקים על הסלק, מערבבים.
בצלחת מסדרים את הסלקים, מעליהם את כדורי המוצרלה ועלי הרוקט.
רוצים לשתף אותנו במתכון שלכם ולקבל פרסום באתר? שלחו אותו ל- [email protected]
שתפו את התוכן