המרכיבים:

6 סלקים
3 כפות שמן זית כתית מעולה
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפיות דבש טהור מפרחי הדרים
1 כף חזרת מגורדת
4 כדורי מוצרלה
עלי רוקט

אופן ההכנה:

אופים את הסלקים בנייר כסף בחום גבוה כ- 45 דקות, קולפים אותם וחותכים כל אחד ל-6 פלחים.
מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב ויוצקים על הסלק, מערבבים.
בצלחת מסדרים את הסלקים, מעליהם את כדורי המוצרלה ועלי הרוקט.

רוצים לשתף אותנו במתכון שלכם ולקבל פרסום באתר? שלחו אותו ל- [email protected]