מבצעים
-
זיתים שחורים במלח
₪25₪18 -
Spices Exprience
₪125₪110 -
Special Israeli Honey
₪30₪24 -
תמר מג'הול ג'מבו פרימיום
₪55₪49 -
All In Wine
₪205₪189 -
Shapira Mix
₪65₪60 -
שלישיית תערובות תבלינים
₪66₪48 -
יין ירושלים JJ אדום
₪55₪45
מרכיבים:
3 פלפל ירוק
3 פלפל אדום
3 פלפל צהוב
3 שיני שום
2 כפות מיץ לימון (או חומץ בלסמי)
1 כף שמן זית כתית מעולה
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
חוצים את הפלפלים ומניחים אותם על תבנית עם נייר אפייה בחום בינוני ל- 45 דקות כשהם עם צידם הפנימי מופנה מטה. לאחר סיום הקלייה מצננים ומקלפים, וחותכים את הפלפלים לרצועות דקות.
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב- שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל, ושופכים מעל הפלפלים.
שתפו את התוכן