מבצעים
-
Special Mini Gourmet
₪99Original price was: ₪99.₪85Current price is: ₪85. -
Cantina Sensation
₪409Original price was: ₪409.₪369Current price is: ₪369. -
Cantina 27 Rose' Case
₪135Original price was: ₪135.₪109Current price is: ₪109. -
דבש באריזת ספיישל
₪22Original price was: ₪22.₪19Current price is: ₪19. -
שלישיית תערובות תבלינים
₪66Original price was: ₪66.₪48Current price is: ₪48. -
יין לבן Pola
₪60Original price was: ₪60.₪50Current price is: ₪50. -
סט פותחן יין חשמלי
₪69Original price was: ₪69.₪59Current price is: ₪59. -
Cantina Experience
₪180Original price was: ₪180.₪169Current price is: ₪169.
המרכיבים:
3/4 2 כוסות קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
מעט צ’ילי גרוס (לא חובה)
קורט פלפל שחור טחון דק
1 כפית רוזמרין טרי, קצוץ דק
3/4 כוס סוכר דמררה
2 ביצים
1/2 כוס שמן זית (רצוי שמן עדין ועשבוני שלנו)
3/4 כוס יין אדום יבש
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים בקערה את החומרים היבשים. בקערה נפרדת טורפים ביצים, שמן זית ויין ומאחדים בזהירות עם קערת היבשים. אם התערובת לא נוזלית מספיק, מוסיפים עוד מעט יין.
משמנים בשמן זית נייר אפייה וזולפים עוגיות בעזרת כפית.
אופים 12-15 דקות, עד להזהבה קלה. מצננים מספר דקות לפני שמחלצים מהתבנית.
מתכון של בלוגרית ניו-יורקית שחיה בטוקיו וכותבת על אוכל. הנה לינק למתכון המקורי.
שתפו את התוכן