המשלוח חינם בקנייה מעל ₪350

פיצה פיתה מקמח מלא

המתכון הפשוט ביותר בעולם שהופך אותו להיות גם אחד הטעימים. אנחנו קוראים לזה פיצה פיתה פתורה סטייל, כי בהחלט ניתן לראות שכל חומרי הגלם הנהדרים שלנו למטבח באים לידי ביטוי במתכון הזה. מעולה כפתרון לאורחים שמגיעים בספונטניות, לאלו שאין להם חשק להתאמץ וגם כאשר לא נשארים הרבה דברים במקרר, את אלה תמיד קל להשיג.

המרכיבים:

אופן ההכנה:

  1. מחממים מראש תנור לחום גבוה עליון (20 מעלות).
  2. חוצים את הפיתות לשני חלקים כך שמתקבלים 4 עיגולי פיתה פתוחים.
  3. מורחים שכבה דקה של טפנד זיתים על גבי החלק הפנימי של הפיתה.
  4. על גבי הטפנד מורחים שכבה של סלסת הפלפלים האדומים יחד עם עגבניות השרי ומשטחים את השכבה הזו בצורה יפה.
  5. לאלו שאין להם בעיה עם בצל- מניחים עיגולי על גבי הפיתה בצורה יסודית.
  6. את שיני השום ניתן לגרד מעל הבצל או לחתוך לפרוסות קטנות מאוד ולפזר באופן חופשי לפי טעמכם.
  7. מניחים את פרוסות גבינת הפטה על גבי הבצל, 3 כדורים פרוסים דק יספיקו ל-4 עיגולי הפיתה.
  8. וכדי לסגור את הגבעות הטעימות שנוצרו על גבי הפיתה, נפזר את גבינת הפרמז’ן (לא צריך הרבה) מלמעלה כמו גשם יחד עם תערובת התבלינים של פתורה ובסוף נטפטף שמן זית מעל כל זה כך שהשמן יחדור מבעד למרכיבים.
  9. ניתן לכסות עם עלי בזיליקום טרי כדי להרגיש טעם ירוק לצד הקריספיות הנהדרת של הגבינות.
  10. מכניסים לתנור ל-7-8 דקות בלבד.

אופן ההגשה:

  • מוציאים מהתנור למגש עץ וחותכים כל עיגול ל-4 כך שנקבל 4 רבעים של פיצה פיתה מיניאטורית
  • לכל סועד נגיש 8 רבעים עם חופן זיתי נבאלי במלח גס ליד.

בתיאבון !

 

 

 

 

 

שתפו את התוכן
0
    0
    עגלת הקניות
    העגלה ריקהחזרה לחנות
        דילוג לתוכן