מבצעים
-
דבש באריזת ספיישל
₪22Original price was: ₪22.₪19Current price is: ₪19. -
Cantina 27 Double
₪269Original price was: ₪269.₪239Current price is: ₪239. -
ראשון המסיק פישולין
₪54Original price was: ₪54.₪49Current price is: ₪49. -
שלישיית תערובות תבלינים
₪66Original price was: ₪66.₪48Current price is: ₪48. -
Black Olives & Honey
₪99Original price was: ₪99.₪85Current price is: ₪85. -
קפה שחור קולומביה
₪24Original price was: ₪24.₪20Current price is: ₪20. -
בקבוק נירוסטה לשמן זית
₪119Original price was: ₪119.₪109Current price is: ₪109. -
סט פותחן יין חשמלי
₪69Original price was: ₪69.₪59Current price is: ₪59.
המתכון הפשוט ביותר בעולם שהופך אותו להיות גם אחד הטעימים. אנחנו קוראים לזה פיצה פיתה פתורה סטייל, כי בהחלט ניתן לראות שכל חומרי הגלם הנהדרים שלנו למטבח באים לידי ביטוי במתכון הזה. מעולה כפתרון לאורחים שמגיעים בספונטניות, לאלו שאין להם חשק להתאמץ וגם כאשר לא נשארים הרבה דברים במקרר, את אלה תמיד קל להשיג.
המרכיבים:
- 2 פיתות מקמח מלא
- טפנד זיתים שחורים או ירוקים (לפי הטעם)
- פלפלים אדומים עם עגבניות שרי (סלסה מוכנה מראש)
- 2 כפות של תערובת תבלינים דרומית
- בקבוק שמן זית כתית מעולה (עדין או מריר, לפי טעמך)
- 2 שיני שום
- חצי בצל לבן פרוס
- בזילקום טרי
- גבינת פרמז’ן מגורדת
- 3 כדורים של גבינת פטה פרוסים
- זיתי נבאלי כבושים במלח גס
אופן ההכנה:
- מחממים מראש תנור לחום גבוה עליון (20 מעלות).
- חוצים את הפיתות לשני חלקים כך שמתקבלים 4 עיגולי פיתה פתוחים.
- מורחים שכבה דקה של טפנד זיתים על גבי החלק הפנימי של הפיתה.
- על גבי הטפנד מורחים שכבה של סלסת הפלפלים האדומים יחד עם עגבניות השרי ומשטחים את השכבה הזו בצורה יפה.
- לאלו שאין להם בעיה עם בצל- מניחים עיגולי על גבי הפיתה בצורה יסודית.
- את שיני השום ניתן לגרד מעל הבצל או לחתוך לפרוסות קטנות מאוד ולפזר באופן חופשי לפי טעמכם.
- מניחים את פרוסות גבינת הפטה על גבי הבצל, 3 כדורים פרוסים דק יספיקו ל-4 עיגולי הפיתה.
- וכדי לסגור את הגבעות הטעימות שנוצרו על גבי הפיתה, נפזר את גבינת הפרמז’ן (לא צריך הרבה) מלמעלה כמו גשם יחד עם תערובת התבלינים של פתורה ובסוף נטפטף שמן זית מעל כל זה כך שהשמן יחדור מבעד למרכיבים.
- ניתן לכסות עם עלי בזיליקום טרי כדי להרגיש טעם ירוק לצד הקריספיות הנהדרת של הגבינות.
- מכניסים לתנור ל-7-8 דקות בלבד.
אופן ההגשה:
- מוציאים מהתנור למגש עץ וחותכים כל עיגול ל-4 כך שנקבל 4 רבעים של פיצה פיתה מיניאטורית
- לכל סועד נגיש 8 רבעים עם חופן זיתי נבאלי במלח גס ליד.
בתיאבון !
שתפו את התוכן