רביולי סלק ממולא בגבינת קשיו

את המתכון הטבעוני המעולה הזה קיבלנו כמתנה ממיקה, שותפה אהובה ומוכשרת. אז כמה מילים מפיה לפני שניגשים לעבודה: "את דרכי בעולם הקולינארי התחלתי כבר בגיל שבע, ניסיתי לבשל מלפפון. התוצאה הדלוחה הובילה אותי לעשיה משמעותית וצורבת יותר, התחלתי לטגן פלפלים חריפים בווליום גבוה. מאז המטבח הוא המקום החביב עלי, הוא משרה עלי נינוחות ופותח  ערוצי יצירתיות שמתחדשים כל פעם מחדש"

מרכיבים ומצרכים:
שני סלקים בינוניים ומעלה, מבושלים במים עם הקליפה
כוס קשיו לא קלוי שהושרה ללילה
שן שום
מלח
חצי לימון
עירית
פסטו איכותי
חופן צנוברים קלויים (הקטנים)
חופן פיסטוק קצוץ דק
עגבנייה
3 יח' עגבניות לחות או מיובשות קצוצות דק מאוד
שמן זית כתית מעולה
מלח גס, פלפל גרוס

אופן ההכנה:
גבינת קשיו- מסננים את הקשיו וטוחנים בבלנדר עם מלח, שן שום, מיץ מחצי לימון ומעט מים, עד לקבלת מרקם גבינתי וחלק
מקלפים (ביד, ללא סכין) את הסלק המבושל ופורסים בעזרת מנדולינה פרוסות דקיקות מאוד.
מניחים את הפרוסות על צלחת הגשה.
מערבבים את הגבינה עם מעט עירית קצוצה, עגבניות מיובשות קצוצות, חופן צנוברים, פלפל גרוס, מלח גס וזילוף שמן זית.
מניחים הר קטן באמצע פרוסת הסלק ומכסים עם פרוסה נוספת או שמקפלים לחצי ירח
מניחים בעדינות מעל הרביולי מעט פסטו, פיסטוקים קצוצים ועירית קצוצה
מזלפים על הצלחת שמן זית כתית מעולה בנדיבות וסוחטים מיץ מחצי עגבנייה.

בתיאבון.

​עוד על מיקה פודארט ועשייתה העשירה בעולם הקולינארי

 

קרדיט צילום: הדס ניצן

2017-05-23T21:02:30+00:00

משלוח חינם בקניה מעל 300 ₪ סגור