כולם אוהבים שיפודי פרגיות. תמיד כשעושים על האש ומנסים להתחכם עם הבשר לגדולים וקונים פרגיות 'לילדים' – בסוף מוצאים שיפוד אחד או שניים של פרגיות גם על הצלחות של הגדולים. אין מה לעשות, זה פשוט טעים. עכשיו תעצמו את העיניים ותנסו לדמיין שיפודי פרגיות עם שמן זית ודבש… מריחים? מצליחים להרגיש את הטעם? חביבה סבג מציעה לנו מתכון של שיפודי פרגיות מתובלים…. טעים!

מרכיבים:

1 ק"ג פרגיות חתוכות
1/3 כוס שמן זית כתית מעולה של פתורה
1/3 כוס דבש פרחי בר של פתורה
1/3 כוס רוטב סויה
מעט זנגויל טרי מגורד
מעט פלפל לבן
מעט פלפל שחור גרוס
מעט מלח
פלפל חריף קטן חתוך לעיגולים
5 שיני שום
כוסברה קצוצה (חופן)

אופן ההכנה:

מערבבים את כל המרכיבים ביחד בקערה יחד עם הפרגיות

מכניסים למשך הלילה למקרר

משפדים את הפרגיות

מדליקים את המנגל ונהנים

בתיאבון